Publicitat
Comunicació · 29 de Maig de 2010. 21:34h.

Un paio amb barretina es cola a Eurovisión

'Jimmy Jump' ja havia protagonitzat incidents a l'Eurocopa o al camp del Barça

El conegut espontani Jimmy Jump, amb una barretina, ha saltat a l'escenari durant la presentació de la cançó "Algo pequeñito", de Daniel Diges, representant d'Espanya al festival d'Eurovisió 2010, que s'ha celebrat al Telenor Arena d'Oslo (Noruega).

A causa de l'incident, l'organització va decidir que el representant d'Espanya repetís la seva actuació després de concloses les interpretacions de la resta de participants.

L'espontani, que portava una barretina i una samarreta negra amb la inscripcion "Jimmy Jump" en blanc, va saltar per sorpresa a l'escenari en plena actuació de Diges, que va seguir la seva interpretació sense immutar-se.

El cantant estava interpretant la seva cançó acompanyat per uns ballarins que simulaven un circ, i de sobte Jimmy Jump va pujar a l'escenari, es va integrar al grup i va començar a imitar-los. Finalment, l'espontani va abandonar l'escenari i va ser detingut per membres de l'organització.

Jump ha protagonitzat nombroses actuacions similars, especialment en esdeveniments esportius, vestit amb una barretina i una samarreta d'autopromoció. Ja va saltar al terreny de joc durant la final de l'Eurocopa entre Portugal i Grècia, també amb una barretina, i en l'últim partit d'Abelardo al FC Barcelona. També ha protagontzat incidents similars a Roland Garros, amb Roger Federer, i en una cursa de fórmula 1 a Montmeló.

En algun fòrum d'Internet ja s'havia anunciat la intenció de Jump d'irrompre al festival d'Eurovisió. L'incident ha provocat malestar a RTVE, que retransmetia en directe l'esdeveniment, i que l'ha qualificat de "vergonyós".

Finalment, la jove alemanya Lena Meyer-Landrut, de 19 anys, va ser la guanyadora, amb la cançó Satelitte, que va rebre 246 punts. De la seva banda, Espanya va quedar en la 15 posició, amb 68 punts, després de la doble actuació de Daniel Diges. Turquia i Romania van quedar en la segona i tercera posició, respectivament.

Jimmy Jump, a l\'escenari, durant l\'actuació del cantant espanyol Daniel Diges
Publicitat
Publicitat

85 Comentaris

Publicitat
#85 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA DEL BARCA//*//, 31/05/2010 - 20:15

En França , franco comprava pel-licules franceses contra les vots del jurat francés envers l " espanya .
2010) ALLO ' ES PROVAT
MARC SABATES
FAN CLUB JIMMY JUMP
BARCELONA
NACIO CATALANA LLIURE AMB JOAN LAPORTA I ESTRUCH.

#84 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA DEL BARCA//*//, 31/05/2010 - 19:36

Jimmy Jump és extraordinari ! !
Cregui' m !
Som -hi INDEPENDENCIA
CATALUNYA SOM UNA NACIO//*//
marc-sabates.com

#83 Fran, Llinars, 31/05/2010 - 19:02

Marc maco, prente la medicacio i el bibero i cap al llit a llegir contes.Kantinfles,amb el cul a l´aire eu quedat a Sabadell amb la consulta indepe, redeu quin resultat,tot un exit.

#82 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA DEL BARCA//*//, 31/05/2010 - 18:50

i l " espanya a encara perdut , abans franco comprava el concurs ! !
Visca Jaume (Jimmy Jump).
MARC-SABATES.COM

#81 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA DEL BARCA//*//, 31/05/2010 - 18:46

Jimmy Jump doncs , estic contentissim .
Visca Catalunya lliure amb Jaume ! !
MARC-SABATES.COM