Publicitat
Comunicació · 29 de Setembre de 2021. 20:04h.

Un participant de First Dates pregunta a la noia si creu en Al·là

"Com de forta és la teva creença?"

Un participant de First Dates pregunta a la noia si creu en Al·là

Un dels participants de el programa 'First Dates' de Cuatro va preguntar a la seva cita si creia en Al·là, la va interrogar sobre el grau d'intensitat de la seva creença i la va advertir que en cas de convertir-se en parella havia de canviar la seva manera de vestir.

"Creus en Al·là? Com de fort és la teva creença? Pot venir algú demà que et digui que hi ha una altra cosa que no sigui Al·là i et pugui canviar?", va ser la pregunta que va llançar a la jove.

Més tard va comentar que "ha vingut molt maca amb el seu vestit, és normal ja que ve a una cita per conèixer una persona. Però això hauria de canviar quan tingui nuvi per no estar cridant l'atenció. Perquè no vagi marcant i això ... En ésser practicant com ella diu, creient en l'Islam, hauria de canviar".

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#28 Fanny, Vilanova, 01/10/2021 - 09:14

Esto es lo mismo que le diría un chico de VOX a una chica independentista si se enamorase de él, la religión fascista es lo que tiene, no entiendo a que vienen tantos aspavientos, si es lo que hay, es la sociedad que hemos permitido.

#27 Leonor, Figueres, 30/09/2021 - 16:06

Y lo fieros que se ponen los de la izquierda cuando el machista es un autoctono y lo cobardes que son cuando la agresion o el machismo viene de un musulman. Hipocritas es lo que son.

#26 Logicademocratica, Badalona, 30/09/2021 - 15:09

Les religions són l’opi del poble….TOTES les religions….començant per la catòlica. La de les Creuades, l’Inquisició, el nacionalcatolicisme espanyol, els capellans amics dels nens…..

#26.1 sanitat i escoles, pais de bojos, 30/09/2021 - 23:18

TOTES... la del secta groga dels supremacistes fanàtics, la dels seguidors de teleprocés, la dels assenyaladors de caixeres que en un país democràtic parlen com vulguin, seguim o el TOTES no era realment el totes quan us toquen la vostra secta?

#26.2 Logicademocratica, Badalona, 01/10/2021 - 08:59

Esteu com una chota. Es parla de religions i sortiu amb el Procés…es parla de llibertat i democràcia i es reivindica un símbol com el llaç i sortiu amb la bandereta dels collons….esteu malalts….el cervell només us supura odi i violència. No doneu més de si. D’on no n’hi ha, no en raja.

#26.3 sanitat i escoles, pais de bojos, 02/10/2021 - 00:03

pel nivell d'insults i odi en 3 línies seves qualsevol especialista diria ràpid qui és el malalt. odi i violència diu: la gent normal avui estava a caseta, els seus trencant i cremant. plorar i disfunció de la realitat que és culpar els demés dels problemes d'un. sigui feliç que l'univers és molt més que les seves dèries. democràcia = RES

#25 Nitato, Navarcles, 30/09/2021 - 14:04

Lo trist és veure la sumisió de l'esquerra a la religió per aquesta dictadura de la correcció política, acceptant que una nena que neix amb familia musulmana ja ve capada de drets de sèrie. Lamentable.

#24 Nitato, Navarcles, 30/09/2021 - 14:02

Això aquí per què a molts països musulmans puja molt jovent que no s'identifica amb la religió o directament són ateus. A europa necessiten els seus guettos per què les ovelles no s'escapin, però crec que moltes noves generacions no voldràn ser esclaves de les religions.