Publicitat
Comunicació · 8 de Setembre de 2019. 14:20h.

Un periodista de Catalunya Ràdio admet que “el procés ha mort”

El número dos de Mònica Terribas, Albert Mercadé, lamenta que els polítics no ho reconeguin

Un periodista de Catalunya Ràdio admet que “el procés ha mort”

El periodista i subdirector d'"El matí de Catalunya Ràdio" Albert Mercadé, que acaba de publicar el llibre "I ara què? Carta de navegació per a la Catalunya de després del procés”, ha donat per sentenciat el procés independentista.

“El procés ha mort. Als polítics, els costa molt explicar que aquesta etapa s’ha acabat”, ha afirmat en una entrevista a El Suplement de Catalunya Ràdio. Tambe considera que “enquistar el procés també era una manera de resoldre’l perquè vingués algú de fora per solucionar-ho”.

“Tot i que el procés ha fracassat, Espanya no ha solucionat el problema. Hi ha molta gent que ha desconnectat mentalment de l’Estat”, ha indicat igualment.

“A partir del 27 d’octubre, vam entrar en el desconcert total. Aquí és on va començar a morir el procés”, ha opinat el periodista, a més de recordar que “entre el 3 i el 27 d’octubre, es va parlar sobre que el Govern es tanqués a la Generalitat i la gent protegís el Palau. Era un escenari que es comparava amb Ucraïna”.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#21 Alberto, Madrid, 13/09/2019 - 17:30

No hombre no, por favor seguir, como Madrileño os necesitamos, nos vendría muy bien otra riada de empresas que salgan de Cataluña y que la inversión extranjera ni se plantee invertir en Cataluña. Por otro lado otra subidita de impuestos para sufragar estos momentos , disfrutar, adelante hacia la independencia , no os rindáis

#19 Toni, Tabània, 09/09/2019 - 09:35

Pero cómo iban a crear un escenario similar al de Ucrania con lo bien que viven en Barcelona y disfrutando cada fin de semana de su segunda residencia en la Costa Brava o en La Cerdanya????

#18 Tabarnés puro, Barcino, 09/09/2019 - 08:42

Hasta los colaboradores de la Bemeriki se apartan de ella.

#17 Hilario, Barcelona, 09/09/2019 - 06:59

Despidete del micro monin. Te va a caer la del.pulpo.

#16 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 09/09/2019 - 01:53

"Marta Roqueta @martaroqueta

La meva àvia va voler baixar l’1 d’octubre a votar, en cadira de rodes i un bastó, i davant la possibilitat que vinguessin els piolins va dir que es quedava i que si calia repartir cops de bastó que ho faria."

Contra el que deien els seus detractors Berlanga no era cap hiperbolic.