Publicitat
Comunicació · 23 de Gener de 2009. 11:02h.

Un periodista de la Com replica Antoni Bassas

"Et queixes de la pressió política però treballes en la mateixa empresa on, segons tu, la vas patir"

Un periodista de la Com replica Antoni Bassas

Bassas

El periodista de COMRàdio, Ramon Company, ha carregat contra el periodista Antoni Bassas en un article al seu bloc a La Malla. Company li etziba que "el teu mite, estimat Antoni, em va començar a caure pel terra quan micròfon en mà' vas sortir a la Diagonal, davant dels teus ja exestudis, per proclamar la injustícia del teu relleu. Com si no fos possible que la teva exempresa seguís camí sense la teva presència. Com si fossis, estimat Àntoni, l'únic irrellevable. Crec que els arguments que vas utilitzar per justificar aquest fi de cicle personal tenien alguna cosa a veure amb la Crosta patentada per Joan Ferran. Dons parlem de la Crosta".

"Si el mite, aleshores, va iniciar la caiguda, ara, després de les teves reflexions a Òmnium Cultural , ja forma part de l'infern de Dante", afegeix. "Dius, estimat Àntoni, que COMRàdio o Ràdio 4 haurien de desaparèixer. Que els únics mitjans que tenen sentit són els de la Corporació, dels quals segueixes bevent, i els locals. Dius que hi ha una sobrerepresentació de mitjans públics i que COMRàdio i Ràdio 4 no tenen sentit".

"Què passa, estimat Antoni, que no t'agrada la pluralitat? Sobren potser mitjans catalans en català? Saps realment del que parles quan apostes per l'extinció de COMRàdio i alhora reivindiques els mitjans locals? És obvi que no saps que és COMRàdio. Potser fa massa temps que nedes per la superfície sense fer cap capbussada", considera Company.

"Et queixes de la pressió política però segueixes treballant en la mateixa empresa on, segons tu, la vas patir. Dir-te, estimat Àntoni, que un d'aquests mitjans que tancaries, COMRàdio, és l'únic públic que té llibre d'estil. Això ens evita utilitzar la paraula 'estatal' amb connotacions nacionalistes o pronunciar frases del tipus 'retencions a Lleida direcció a Espanya'. I si penses que aquests mitjans, els que vols tancar, potencien la Crosta de l'altra banda, el que et parla fa més de vuit anys que edita informatius i mai ha rebut una consigna alhora d'escriure , per exemple, un editorial". 

"Això no em va passar ni en l'època d'Enric Sopena (tu ja m'entens). És més, des d'aquesta finestra, aquest humil teclejador , quan ha calgut, també ha criticat als "amos " amb la mateixa força que ho ha fet amb la dreta nacionalista. I aquí seguim", sentència Company, a més d'afegir com a postdata que "si tanquen COMRàdio i Ràdio 4, anem tots als Estats Units a fer de corresponsals? Paga la Corpo? El sou és el mateix?".

Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#45 josep pons, barcelona, 21/12/2009 - 13:31

No entenc res; i aixo de sortir a la diagonal microfono en mano ho tens mal entes, pero nomes veient on fiques l`accent al seu nom em dic: ja ho entenc tot

#44 tramuntana, Llançà, 27/01/2009 - 12:01

Ramon Company, dirigeixes un informatiu amb 2000 (?) oients, En bassas 300.000 ... fes t'ho mirar, noi. Tu i la Direcció de la Com. amb 36000 oients no es va enllloc.

#43 Fran, Llinars, 26/01/2009 - 13:09

tota la ra per en Ramon Companys.Esta be que la gent mica en mica es vagi fartant de tanta costra i preferencies segons el seu pensament politic.A.Bassas es un venut al poder nazionalista,li van donar la patada,es va queixar i per q calles esta a USA.

#42 Pilar, Vallirana, 25/01/2009 - 06:17

Els periodistes no han de fer política. Decidir quines emissores han de ser públiques i quines privades son decisions polítiques. Malauradament en Bassas s'ha ficat en un lloc on no li tocaba.

#41 Ramos, Calldetenes, 24/01/2009 - 14:19

És innegable que Bassas segueix cobrant de l'empresa que segons ell el van fer fora. Els sociates són com són, però el Bassas no és cap víctima de res, el Bassas viu molt bé i a sou dels sociates (TV3-Corporació)