Comunicació · 4 de Desembre de 2020. 16:43h.

Un periodista de TV3 demana que se sancioni el líder de Vox

Per venir a "una concentració convocada pel seu partit ultra"

Un periodista de TV3 demana que se sancioni el líder de Vox

El periodista de TV3, Jordi Eroles, ha demanat que se sancioni el president de Vox, Santiago Abascal, per venir a Catalunya, que està tancada perimetralment per decret del govern i, a més, no es permet la sortida del municipi des de dijous a les 10 de la nit fins a les 6 del matí de dilluns.

Eroles ha exposat a Twitter que "jo no puc sortir del meu poble el cap de setmana pel confinament municipal, ni jo ni cap ciutadà de Catalunya" perquè "la mobilitat està restringida" i, en aquest sentit, ha dit que "Abascal vindrà de Madrid a Barcelona aquest diumenge". "Se'l sancionarà?", ha preguntat.

"O és que arriba a Barcelona aquest dijous i no marxarà fins dilluns a partir de les 6?h?" ha afegit, i ha assenyalat que "clar, sembla que ve a treballar, a una concentració convocada pel seu partit ultra". "En el seu cas això es considera venir per feina.

El periodista de TV3 ha preguntat si "els que hi participin (que no hi van per feina), se'ls demanarà procedència per saber si s'han saltat el confinament?". Jordi Eroles s'ha queixat del desplaçament d'Abascal, però obvia que altres dirigents polítics també s'han desplaçat malgrat les restriccions de mobilitat. Per exemple, Laura Borràs va viatjar ahir a Brussel·les per entrevistar-se amb l'expresident Carles Puigdemont.

erioles.jpg

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#17 Sergi Sergio, Barcelona, 05/12/2020 - 19:05

Dejar al pobrecito vocero que tiene que comer todos los dias y a de repetir como un loro las consigans de sus amos.

#16 Miquel, Girona, 05/12/2020 - 15:49

Mentre la justícia no sigui independent.. els poderosos faran els que els hi rota ..

#14 Pan con tomate y jamón ibérico, Salut i Tabarnia...!!, 05/12/2020 - 01:55

"Un periodista de TV3 demana que se sancioni el líder de Vox"

Claro, claro, al de VOX si... ¿y a los palmeros que han ido en procesión a la puerta del trullo para acompañar a las golpistas que reingresan en prisión? Esos... ¿que? ¿no se han saltado el confinamiento...?
¿Y para quien dices que trabaja el "periolisto..."? pues eso...

#13 Juan Francisco Sánchez López, Zaragoza, 04/12/2020 - 22:47

Yo espero, querido plumífero, que lo sancione el "Gover" de tu "Cherenalitá" y que se dé el gustazo de haceros una peineta y deciros que pague la vostra tieta, la del "pople".

#12 Tom, Barcelona, 04/12/2020 - 21:54

Por pedir que no quede