Comunicació · 20 d'Octubre de 2016. 10:15h.

Un periodista de TV3 desitja a Forcadell "sort" en el procés judicial

La presidenta del Parlament viu "amb molta il·lusió" el "mar d'estelades" al Camp Nou

Un periodista de TV3 desitja a Forcadell "sort" en el procés judicial

Francesc Latorre, amb Carme Forcadell

TV3 ha entrevistat la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, al programa 'Zona Champions' posterior al partit entre el FC Barcelona i el Manchester City al Camp Nou corresponent a la tercera jornada de la Lliga de Campions.

El periodista Francesc Latorre li demanat una valoració del "mar d'estelades" que han omplert la graderia del Camp Nou hores després que la Fiscalia l'hagi acusat d'un delicte de desobediència i prevaricació.

La presidenta del Parlament ha dit que "ho he viscut amb molta il·lusió i molt contenta. Jo sempre defensaré la llibertat d'expressió i avui el Camp Nou ha demostrat una altra vegada que està a favor de la llibertat d'expressió". "Com a país ens hem de sentir molt orgullosos", ha afegit.

Carme Forcadell ha defensat que l'exhibició d'estelades al Camp Nou i ha apuntat que "qualsevol bandera, si és democràtica, es pot ensenyar lliurement". "Senyora Forcadell, moltíssimes gràcies i sort en el procés", l'ha acomiadat el periodista.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Paganini, Chez Fangue, 20/10/2016 - 16:03

Home, les banderetes eren gratis total, si les haguèssin de pagar, ja veuríem quantes n'hauríuen venut, pero logicament els happenings de franc sempre tenen millor resultat que els de pagament.

#18 Karkamal, La Marca Hispànica, 20/10/2016 - 15:03

Bona sort Forcadell! Això ho dic perquè sóc un paio educat però, en veritat, desitjo que la fotin a la garjola, que la inutilitzint (perdó, que la inhabilitin) o que la enviïn a l'exili a l'Afganistan amb els talibans. Però tot això no passarà "y lo sabes Forcadell", per això van de valents

#17 Francesc Gracia, Tiana, 20/10/2016 - 14:34

I què voleu, que li desitgi que vagi a la presó? És pura educació. També se li desitja sort al rival i evidentment vols que perdi. busqueu polèmiques allà on no n'hi ha.

#16 Tirant, Barcelona, 20/10/2016 - 14:21

... de la TV3 ... "tot queda a casa" ...

#15 comentador, DisneyCat, 20/10/2016 - 13:41

NODO3, la tele del Règim.