Publicitat
Comunicació · 9 de Febrer de 2018. 18:01h.

Un periodista de TV3 diu que el professor Bernardos és una “escombraria”

També el tracta de “personatge tòxic”

Un periodista de TV3 diu que el professor Bernardos és una “escombraria”

Gonzalo Bernardos en una tertúlia de TV3

El periodista de TV3 Joan Ramon Vallevé ha tractat el professor d’Economia de la UB i tertulià de diferents mitjans de comunicació, Gonzalo Bernardos, der ser una “escombraria” per les seves opinions sobre el procés sobiranista.

“Quina baixesa, quin personatge més tòxic, quina escombraria és el Gonzalo Bernardos”, ha afirmat el comunicador de la televisió pública catalana al seu compte de twitter. Bernardos, a la mateixa xarxa social, ha lamentat que “un personatge com Joan Ramon Vallvé, qui m’ha insultat molt greument, treballi en una tele que hauria de ser de tots”.

vallvebarnardos.png

bernardos.png

També ha anunciat que “estudiaré amb el meu advocat les accions a realitzar respecte a la teva persona tant en l'àmbit de TV3 com en el de la justícia”.

El periodista, d'altra banda, ha fet una altra piulada aquest divendres per lamentar la seva participació en el programa ‘Tot es mou’ de TV3: “hem de ser un mitjà plural, però la informació no es pot tractar com un entreteniment i cal tenir opinadors amb prestigi i criteri, i no xarlatans”.

bernardos2.png

75677-1.png

Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#26 Xexo, Premia, 11/02/2018 - 15:08

Esto demuestra lo democratas que son si no les sigues la corriente

#24 Sergi , Barcelona, 10/02/2018 - 19:27

Esta especie de pseudoperiodista es el prototipo clasico del sectario nacionalseparatista habitual: "Todo aquel que no apoye el proces, que este en contra de todo esto, pasa a ser basura, mierda, toxico, facha, franquista, etc". Porque para ellos el proces es palabra de Dios, es su evangelio, su biblia, la verdad revelada.

#23 Manel Vilardell badia, Hostal Nou Vallgogona de Balaguer, 10/02/2018 - 17:59

Tots tenim det a fe comentaris i san de respectar les opinions, no et pot ser tan prepotent , i fer servir mes els valors, k ja som grandets per tenir k esbatusarnos per un tema on san de respectar totes les opinions amcar k ens dolgin. Siguem corosos, i no perdem les postures k no serveis de res. Gracies

#22 patumeiro, Sant Patumet, 10/02/2018 - 15:49

PROU PROU PROU DE SUBVENCIONAR TV3 Y TODO EL CONTUBERNIO MEDIATICO NACIONALISTA.

#20 Niceto, Alcañiz, 10/02/2018 - 12:00

No cal prendre seriosament a aquests seudoperiodistas subvencionats; com se'ls acaba el xollo, recorren a qualsevol cosa com desesperats que estan. Visca Tabarnia lliure!!!!