Publicitat
Comunicació · 23 d'Octubre de 2013. 10:26h.

Un periodista de TVE qüestiona la independència

"Una Catalunya fora d’Espanya no donaria més bon nivell de vida als catalans"

Un periodista de TVE qüestiona la independència

Juan Ramon Lucas

El periodista de TVE, Juan Ramón Lucas, defensa que un "poble té dret a decidir", però creu que "una Catalunya fora d’Espanya no donaria més bon nivell de vida als catalans". 

Lucas, en una entrevista a El Periódico, exposa que "estic segur que, igual que hi ha gent que creu honestament que una Catalunya fora d’Espanya pot créixer i ser millor, hi ha gent que sap que no és aix i que, no obstant, ho reivindica per interessos partidistes i personals".

El director del programa Codigo emprende explica que "no sóc nacionalista, però tampoc virulentament antinacionalista, encara que alguns m’hagin qualificat així". "El que no pots fer és amagar la veritat a un poble venent-li que té dret a decidir", afegeix. 

El periodista, en aquest sentit, manifesta que "no estic segur que qui està reivindicant aquest dret estigui mostrant el que seria la Catalunya del futur si no estigués integrada a Espanya." 

"A mi em sembla que és un error posar fronteres en un món on ja no n’hi ha. Està molt bé preservar la identitat, però em resultaria incòmode traçar fronteres. Entenc que hi hagi gent que ho vulgui fer, però no enganyis", conclou.

Publicitat
Publicitat

93 Comentaris

Publicitat
#51 BEJOTA, BCN, 24/10/2013 - 15:21

Joaquín Almunia afirma que solo dice "la verdad" al asegurar que una Cataluña independiente estaría fuera de la UE.
lainformacion.com

jueves, 24/10/13
Espera que no se llegue a esa "hipótesis" y confía en que se busquen "fórmulas de entendimiento y de superación de diferencias".

#51.1 Jesús, Murcia, 25/10/2013 - 08:48

Bejota, el autorenueva de milanuncios, según sus usos y costumbres, no para de poner el mismo comentario, sin relación con la noticia, en todas las noticias. Para ya, tio Spam.

#50 Joan, Barcelona, 24/10/2013 - 09:29

Jo diria que el fet que un poble tingui o no dret a decidir no és una qüestió que admeti opinions o matisos. En democràcia el que no es pot posar en dubte és la capacitat de decisió dels individus i els pobles.

#49 dijous, barcelona, 24/10/2013 - 08:55

Arguments i proves fiables, Lucas.
Fins aquí és una opinió poc fiable "estic segur que..."

#48 Maurici, Riudoms, 24/10/2013 - 07:42

I perque no? aixo son ganes de parlar i a mes en una direccio interessada, per anar malament igual prefereixo intentar tirar endavant com estat que seguir aguantant la situacio actual

#47 Pepfort, Tarragona, 24/10/2013 - 01:57

Aquest senyor diu que no seria viable i jo dic que si, a veure qui te raó. Ara amb Espanya tenim: pobresa, PP-PSOE, corrupció, especulació, precarietat, privatizació serveis públics, atur, deute enorme, etc.. Potser no serem més rics però decidirem el que volem sense demanar permís a ningú.