Publicitat
Comunicació · 4 de Febrer de 2018. 11:47h.

Un periodista de Vilaweb recorda que el pare d'Arrimadas era "policia franquista"

La líder de Ciutadans troba "indigna" la pregunta

Un periodista de Vilaweb recorda que el pare d'Arrimadas era "policia franquista"

Andreu Barnils

El periodista de Vilaweb, Andreu Barnils, ha aprofitat l'actuació policial de l'1-O per recordar que el pare d'Inés Arrimadas era franquista durant l'entrevista al programa Preguntes Freqüents de TV3. La líder de Ciutadans a Catalunya s'ha indignat amb la pregunta del periodista i ha recordat que el seu pare té 80 anys.

"Una pregunta que espero que no l'ofengui, però he llegit a El Mundo que el seu pare va ser policia, policia franquista als anys seixanta a Barcelona, i m'agradaria preguntar-li si vostè ha parlat amb el seu pare sobre l'actuació policial", ha remarcat el col·laborador del programa.

Barnils ha insistit que "com ell va ser policia devia entendre si es va fer ben feta, si es va fer mal feta". "La meva pregunta seria: vostè amb el seu pare, que va ser policia, han parlat de l'actuació?", li ha preguntat.

Arrimadas li ha respost que "em sembla indigne que tregui al meu pare, que té 80 anys, i, a més a més, que digui que va ser policia franquista". "No ha llegit en cap diari que jo tenia un avi que era comunista i que va lluitar al bàndol republicà?", li ha demanat.

La dirigent de Ciutadans ha remarcat que "el meu pare era funcionari i es va treure una plaça de policia. Ho va deixar per ser advocat i va ser autònom tota la vida fins que es va jubilar amb 73 anys". "He parlat de moltes coses amb pell, però d'aquesta no" i ha afegit que "el meu pare té 80 anys i em sembla una mica injust que tregui una persona que és de la meva família".

Publicitat
Publicitat

47 Comentaris

Publicitat
#37 Oriol, BCN, 13/02/2018 - 00:52

Potser el pare d'Inés Arrimadas té morts o torturats a les seves esquenes, potser no. Potser no feia altra cosa que dirigir el tràfic o vigilar la porta d'un edifici públic, no en tinc ni idea. Però no pot ser que s'usi això com a arma contra una política.

#36 Montse, Barcelona, 06/02/2018 - 11:34

No me sorprende leer tantos comentarios vejatorios sobre Arrimadas, desde estar cuestionando su lugar de nacimiento hasta el historial de sus familiares, ya no digamos cuando han aludido a su físico. Esto ya no va de ideologías, se les ve el plumero xenófobo y dictatorial de algunos foreros/as. No sigo, no quiero rebajarme al nivel de algunos. :-(

#35 Eli, vic, 05/02/2018 - 20:40

Algunes vegades he intentat i he fet un bon esforç d'entendre i valorar Ines Arrimades. El que m'he trobat és que diu unes falsedats grandioses amb una normalitat esfereïdora. Del seu pare havia dit que era fuster i altres professions. Pluriempleo vamos! tambe va dir que la llei electoral és injusta i justament la llei perjudica als partits petits

#34 Esther, Maresme, 05/02/2018 - 17:52

Per ser Català s'ha d'estimar la terra i ni la arrimadas ni arrimados . Odien els catalans - encara diu que Puigdemont no seràPresident. No urnes no paperetes no referèndum.... us menteixen espanyols. Torneu al poble i deixeu pas a persones normals que s'han integrat. Ah i em fa gràcia que ens diguin racistes La nostra verge Moreneta és negre !!

#33 Esther, Maresme, 05/02/2018 - 17:32

Doncs encsra que tingui 80 anys el Arrimadas te molts morts damunt les seves esquenes - la indigne és ella per ser anticatalanistabi voler-nos governar. Jajaja. Torna al teu pueblo derrotada o no tens ovaris ? Ves a cuidar del pobre vell a Jerez. I que Deu el perdoni que a Catalunya ni perdonem ni oblidem