Publicitat
Comunicació · 15 de Setembre de 2015. 12:45h.

Un periodista irromp en una roda de premsa de dirigents del PSC

“No sigueu mesells, a qui voleu enganyar?” li etziba a Raimon Obiols i Daniel Font

Un periodista irromp en una roda de premsa de dirigents del PSC

Raimon Obiols i Daniel Font durant la roda de premsa.

Si hi ha divisió social a Catalunya -fractura social segons altres-, s’ha pogut veure en la roda de premsa convocada aquest matí pels exdiputats del PSC Raimon Obiols i Daniel Font, en nom del Fórum Nou Cicle al Col·legi de Periodistes, per presentar un manifest “Per un pacte federal i plurinacional”.

En acabar la intervenció d’ambdós, durant el torn de preguntes, un periodista que s’ha presentat com free lance, però col·legiat ha afirmat: “No sigueu mesells, a qui voleu enganyar?”.

Obiols li ha hagut de recordar que “estem en una roda de premsa” i que “si vol després parlem”. El periodista ha acabat abandonant la sala després que es queixés que no “em deixen parlar”. L’exdirigent del PSC ha lamentat que “se’ns titlli de traïdors” i ha defensat la seva postura “amb el cap ben alt”.

El manifest presentat pretén ser una crida al diàleg perquè, en opinió dels autors, “l’acceleració independentista comporta un risc important de fractura comunitària per sentiments d’identitat i d’ordre ètnico-lingüístic”.

“Una bipolarització radical entre el front del sí i el front del no tindria conseqüències nefastes i podria dur a una divisió en la societa sobretot si Ciutadans esdevé, com indiquen les enquestes, el segon grup del Parlament”, han afegit.

Al seu parer, “els polítics frontistes d’una i altra banda juguen amb foc d’una manera irresponsable perquè la nació catalana recolza el consens bàsic i permanentment renovat de la ciutadania. Si es trenca amb polítiques irresponsables, la nació es pot dividir i se’ns pot desfer”.

Obiols ha insistit, durant la seva intervenció que la formació “es pot convertir en la segona força política a Catalunya” i que això seria “un triomf pòstum de don Alejandro Lerroux”.

Raimon Obiols i Daniel Font, durant l’acte al Col·legi de Periodistes

Publicitat
Publicitat

57 Comentaris

Publicitat
#38 Manresaa, Manresa, 16/09/2015 - 15:15

Fractura,i mala educacio,es lo que va rebre elMas de la Pastor,l'altre dia,(i aixo,que la sexte"6"es la mes neutral),com seran les altres?.Parlan,de Obiols,cuan,eras aqui(,Manresa),eres,prgresiste,sosialista,independentista,(s'a de veure,lo que pesa la menjadora,per cambiar,tant de ideologia).

#37 Miquel, Badalona, 16/09/2015 - 09:05

Fracturar es defensar la república, o fracturar és amenaçar amb la violència qui no vol la monarquia ?

#36 Miquel, Badalona, 16/09/2015 - 09:03

Fracturar és defensar la independència o fracturar és defensar la violència per aturar la independència ?

#35 Kim Sarao, Blanes, 16/09/2015 - 07:11

El PSC es víctima de querer reducir Cataluña al catalanismo. Ahora la Cataluña no catalanista le dará la espalda. El PSC se avergonzaba de ella y la escondía. Adios PSC, adios Obiols.

#34 jaume, bcn, 16/09/2015 - 00:42

Son unos traidores porque con el voto charnego aplican politicas independentistas que perjudican a sus votantes.....reducidos a nivel de borregos