Publicitat
Comunicació · 28 de Maig de 2013. 18:39h.

Un periodista proper a CDC creu que Duran surt massa als mitjans

El periodista Toni Aira rebla que "representa el que representa, que de moment és ser el soci petit de CDC"

Un periodista proper a CDC creu que Duran surt massa als mitjans

Toni Aira, durant el programa

El periodista Toni Aira ha assenyalat que Josep Antoni Duran i Lleida està "sobrerepresentat", durant una tertúlia al programa La Rambla a BTV.

"Tinc la teoria que el Duran és un dels personatges més sobrerepresentats als mitjans de comunicació de Catalunya", sobretot perquè "representa el que representa, que de moment és ser el soci petit de Convergència".

Aira ha afegit que "i a més, cada cop que obre la boca, per exemple, diu unes obvietats que si les diu qualsevol altra dirigent de Convergència ningú li fa ni punyetero cas".

D'altra banda, el professor de la Universitat Pompeu Fabra ha indicat, en referència a l'entrevista de l'expresident del Govern espanyol José María Aznar a Antena 3, que "vol liderar un grup important, que no és només de partit, sinó que pot arribar a ser social d'indignats de dretes".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 narcisa, torne'm-ho a provar, jajjs, 29/05/2013 - 16:04

sóc l'autora dels dos comentaris que falten, em rendeixo, dono la llengua al gat, aviam si ara si ha sort:
aquest noi estupend i molt format, que val molt, que mai no fa de patum ni de xuclador ofiCiUal de cap mamella, és l'ideal per substituïr en Duran, ell que no és gens paràsit ni cregut.

#7 Una iaia, Bcn, 29/05/2013 - 15:57

Duran, vigila, que el nen encantat d'haver-se conegut et vol fer el llit i quedar-se amb la suite del Palace.

#6 Mercè, Barcelona, 29/05/2013 - 15:22

Sí té tota la raó del món, clar que ell també surt a masses tertúlies.

#5 Xavier V, Barcelona, 29/05/2013 - 09:52

Doncs jo no sóc convergent, però això no m'impedeix reconèixer que al Toni Aira dóna gust sentir-lo en tertúlies televisives.

#5.1 Toni A., Barcelona, 29/05/2013 - 15:55

Doncs jo no sóc convergent, (jajjs, oops, perdó) però això no m'impedeix reconèixer que al Toni Aira dóna molt i molt i molt, però que molt gust sentir-me (oops, perdó altre cop) en tertúlies televisives

#4 sonia, barcelona, 29/05/2013 - 09:11

Este plomizo señor, omnipresente en todas las tertulias, se permite el lujo de decir quien tiene que salir y quien no en los medios. Píerdete que aburres y pones nervioso al personal con tus mantras mil veces repetidos al dia.