Publicitat
Comunicació · 18 de Febrer de 2021. 11:51h.

Un periodista qüestiona que els aldarulls per Pablo Hasel fossin "violència extrema"

Quico Sallés: "El director de la policia no en té ni idea del que és"

Un periodista qüestiona que els aldarulls per Pablo Hasel fossin "violència extrema"

El periodista d'El Món i col·laborador de TV3, Quico Sallés, ha qüestionat que hi hagués "violència extrema" en els aldarulls que hi ha hagut durant dues nits seguides en diferents localitats de Catalunya després de l'entrada de Pablo Hasel a la presó.

Sallés ha seguit la roda de premsa conjunta que han ofert aquest matí el director general Mossos, Pere Ferrer, i el comissari Joan Carles Molinero, i ha exposat al seu Twitter que "el director de la policia assegura que es van viure imatges 'd'extrema violència'". "Conclusió: el director no en té ni idea del que és la violència ni violència extrema", ha sentenciat.

El periodista, que ha demanat a Ferrer sobre quins actes de violència extrema hi va haver a Lleida abans que els Mossos carreguessin, ha criticat que "el director de la Policia ha demostrat no saber ni on van començar les càrregues a Lleida". "No ha pogut dir, ni explicar, ni aportar, cap dada, ni fet ni imatge de "violència extrema" a Lleida abans de la dispersió dels Mossos", ha afegit.

Quico Sallés també ha dit al seu compte personal que "queden pocs segons perquè el comissari Molinero digui que entre els manifestants hi havia l'assassí de Kennedy acompanyat d'un grapat d'anarquistes italians". "Un director general de la policia catalana parlant de capitals de província... Mare de Déu, quins indepes de pa sucat amb oli", ha estat un altre dels comentaris que ha fet.

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#28 manu21, DIJON FRANCE, 18/02/2021 - 21:25

Recogemos lo que sembramos, Todo tiene un precio No puedes escapar definitivamente, aunque vayas al fin del mundo. El pasado siempre nos alcanza, y suele explotarnos en la cara, una civilización incapaz de distinguir entre ilusión y realidad está al final del camino.

#25 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 18/02/2021 - 20:14

Adoneuvos que ha sortit en tromba el potent altaveu del Benemerit Cos de Mariachis, Aduladors, Voceros i Guacamayos a repetir disciplinadament com sempre les consignes dissenyades a les sentinas del regim per afegir mes percusio a la matraca del feixisme de l´estat español

Per aixo serveix el pinso que tan generosament reparteix La Menjadora

#25.1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 18/02/2021 - 20:57

Si hi ha alguna cosa que caracteritzi a la pulcra r i refinada raça catalana, fet diferencial en diuen ells, es la solidesa i la vitalitat del seu mercat de compra-venda de voluntats

Ni la Cañada Real.

#24 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 18/02/2021 - 17:54

Un altre meritori aspirant a ser acollit pels eterns i inmutables de sempre que, no se sap perquè, mai acaba de ser acceptat. S'haurà de conformar amb el pollastre amb guarnició mentre dedica el seu indiscutible talent a seguir fent les seves performances i a escriure les seves sesudes reflexions allà on li deixen.

#23 Péndulo, Barcelona, 18/02/2021 - 17:42

Quico Sallés debería aleccionarnos a todos con su criterio sobre violencia y violencia extrema. No basta con decir que los demás no tienen ni idea.

#22 Violència, sense eufemismes, Barcelona, 18/02/2021 - 16:46

Dons sí, violència, violència, passiva, la Meridiana, violència extrema, els fets provocats a favor d'un bleda que es creu ser un fenòmen per rapejar, no cancó de protesta, tots d'acord, sinó d'incitació a l'odi. OJO! amb la democràcia progres de saló, que té una línea molt fina, i l' ensurt pot venir de diestra o de sinistra, els extr