Publicitat
Comunicació · 20 de Novembre de 2012. 11:37h.

"Un policía no puede haber hecho esto"

El portaveu d'un sindicat policial treu validesa a l'esborrany

El portaveu de la Unió Federal de Policia, Serafín Giraldo, ha manifestat en referència a l'esborrany publicat per El Mundo que "un policia no pot haver fet això i si ho ha fet li falta molt de cap". "Un policia -ha apuntat- quan investiga un delicte té obligació, segons la Llei d'enjudiciament criminal, de posar els fets en coneixement de l'autoritat judicial a les 24 hores".

En declaracions a El Gato al Agua d'Intereconomía, ha dit que "si un policia ha fet aquest document, té una responsabilitat tremenda perquè no ha posat aquests fets en coneixement de l'autoritat judicial" i ha afegit que "em sembla malament que un policia no compleixi amb la seva funció. Un policia no pot anar a un periodista, ha de trucar al jutge, judicialitzar el cas i instruir una investigació".

El periodista d'El Mundo, Eduardo Inda, ha retret al portaveu del sindicat de la Policia que "li està donant un cop de mà a Artur Mas". "Tots ens hem tret la careta", ha etzibat al portaveu del sindicat policial.

Inda també ha expressat que el líder de CiU "s'ha embolicat en el mantell en què s'emboliquen tots els líders de règims absolutistes, siguin democràtics o no. En aquest cas un règim absolutista, però democràtic i diu 'no m'ataquen a mi, ataquen al meu poble, ataquen a la meva pàtria, ataquen a la meva nació, ens ataquen a tots'".

En aquest sentit, ha afegit que "no parlem de política, no parlem d'eleccions; parlem d'ètica i res més". L'autor de les informacions sobre la presumpta existència de comptes a Suïssa vinculats a Artur Mas i Jordi Pujol s'ha mostrat convençut que "guanyarem la querella" que tots dos han interposar contra el diari de Pedro J. Ramírez per injúries i calúmnies.

El portaveu del sindicat, al costat d'Inda
Publicitat

50 Comentaris

Publicitat
#31 Gongylus, Girona, 20/11/2012 - 21:23

#26

Tens tota la raó Martí. Necessitem la independència ràpid perquè tanta estupidesa i banalitat comença a ser sufocant. Aire nou!

#30 Ramon, barCiUlona, Vaduz, Jerusalem i Madrit, 20/11/2012 - 19:45

ei, ei, ei, i si ho ha fet la Rahola, que cobra dels (polomenus, és que els altres no m'hi cabien) quatre bàndols?.

#29 Pere, Martorell, 20/11/2012 - 19:33

Jo no se com es pot fer cas d'aquesta purria de gentussa. Que el PP en faci cas és normal, segurament ells ho han provocat. Però el PSC quan sap del Mundo la mena de diari que és. Donant-li validesa demostra lo apurats que estàn i que s'agafarien en un ferro roent. Sr. Navarro: ha perdut molts vots

#28 BEJOTA, BCN, 20/11/2012 - 19:10

SR. POLICIA:DEPENDE DE QUIEN COMETA EL DELITO SI SELLAMA F. GONZALEZ O PUJOL O EL PRESIDENT DE LAGENERLITAT,NO ES LO MISMO.

#27 Ni Fu Ni Fa, bcn, 20/11/2012 - 18:41

Jolines, jolines...
Aquí los pobres lo son sin culpa de nadie
Todo es culpa de nadie. Hasta la riqueza de la familia de los políticos es por obra del espiritu santo.
Una bicing cuesta 3000 euros al año y las obras públicas deben estar rellenas de diamantes.

Esta exhuberancia tan opaca.