Publicitat
Comunicació · 14 de Maig de 2021. 18:01h.

Un presentador de Catalunya Ràdio aposta per un Govern indepe

Xavier Solà demana que “no els hi posem en satafa” als partits constitucionalistes

El presentador de ‘La nit dels ignorants’ a Catalunya Ràdio, Xavier Solà, en conversa amb una oient, ha demanat en directe que “no els hi posem en safata” a les forces no independentistes.

Aquesta oient ha trucat al programa per lamentar la falta d’acord entre JxCat i ERC per a formar Govern, que Solà ha definit com “un matrimoni mal avingut”. La oient ha pregat un acord dels partits independentistes, davant del que el periodista ha assenyalat que “esperem que no caiguem en un carreró sense sortida”.

La oient, per la seva banda, ha advertit, en referència als constitucionalistes, que “estan esperant per fotre’ns la grapa a sobre”. “No els hi posem en safata”, ha sentenciat el periodista.

Davant d’aquests fets, el PSC, a través de la diputada Beatriz Silva, ha explicat que “he presentat preguntes a la @CCMA_cat”, a més de considerar que “no és normal que un presentador d'un mitjà públic afirmi que no podem posar-li en safata les coses a les forces no independentistes. @CatalunyaRadio pertany a tota la ciutadania, indepe i no indepe”.

“Volem saber quines mesures es prendran en aquest cas concret i també què faran per garantir que les i els presentadors de la nostra ràdio pública no assumeixin postures polítiques que comprometin l'obligada imparcialitat i credibilitat del servei públic de @CatalunyaRadio”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Charly, Barcelona, 15/05/2021 - 13:03

Un altre infantilitzat, diría López Tena.

#10 Jose, Barcelona, 15/05/2021 - 12:26

Que miedo tienen a perder su trabajo... jajajajajajaja

#9 Fer, BCN, 15/05/2021 - 01:01

Que me gustaría ver a toda esta tropa de romería por las oficinas de empleo.

#8 Patumeiro, Sant Patumet, 14/05/2021 - 23:53

Que va a decir este palmero? No va a escupir la mano q le da de comer

#7 Marcial Heredia, que vienen los socialistas!, 14/05/2021 - 21:37

Y qué va a hacer ese hombre si sueña con la independencia, sus jefes también y la oyente otro más? pues soñar en directo, llevan unos cuantos años así, parece que los socialistas cayeron ayer de la higuera. Son unos cachondos esos sociatas, nos van a descoyuntar de tanto reír!