Publicitat
Comunicació · 25 de Setembre de 2020. 12:48h.

Un presentador de TV3 diu que Manuel Valls és “racista”

Xavier Valls fa “manifestacions polítiques” malgrat que el llibre d’estil de la CCMA ho prohibeix

Un presentador de TV3 diu que Manuel Valls és “racista”

El presentador d’esports de TV3, Xavier Valls, en una piulada a twitter, ha sortit en defensa del pregoner de la Mercè, el pallasso Tortell Poltrona, i ha carregat contra el regidor de Barcelona pel Canvi, Manuel Valls. Posteriorment ha esborrat la piulada.

“Manuel Valls retreient a algú que sigui racista i xenòfob és com si Roncero acusés algú de madridista”, havia publicat el periodista a la xarxa social abans d’esborrar-la.

va.jpg

El presentador també s’ha referit a la possibilitat de que l’Estat imposi unes eleccions a Catalunya, en referència a les paraules del ministre Salvador Illa, que va recordar que “ningú està per sobre de la llei”.

“Ja les van imposar amb el 155 i no van respectar el resultat de les urnes”, ha afirmat el periodista. Posteriorment ha esborrat la piulada per més tard tornar-la a publicar, tal i com ha advertit la diputada del PSC, Beatriz Silva.“Un periodista de TV3 esborra aquest tuit quan @Eva_Granados li recorda el llibre d'estil de la CCMA que prohibeix als seus professionals fer manifestacions polítiques. El torna a penjar als pocs minuts.  No només incompleix el llibre d'estil sinó que es burla. Que farà @CCMA_cat?”, ha preguntat la diputada.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#23 Almax, Cat, 29/09/2020 - 17:26

TV3 , la més vista 3 anys seguits.
Sí , és correcte , Valls és racista , i no sols ho diuen a TV3 , també a RAC1 , els gitanos de França ...

#22 Breogantuy, Tabarnia, 28/09/2020 - 11:26

Valls tiene de racista lo que tu de demócrata

#21 Decebut, bcn (tbn), 26/09/2020 - 00:30

Autonomia per a Tabàrnia i televisió pública pròpia, ja!

#20 salva, barcelona, 25/09/2020 - 21:19

Le molesta que a su referente moral barrera le hayan quitado la medallita y que quede como el racista que es ante toda cataluña y por eso se pone a insultar a valls porque la iniciativa ha sido suya, dando lecciones morales el tipo este que tiene como referente a un racista de tomo y lomo como heribert barrera,.

#19 M, Sabadell, 25/09/2020 - 20:34

¿Qué pasaría si un presentador de tv dijera que Torra es racista y xenófobo?
Pues que todos los indepes y sus redes serían un clamor se quejarían y protestarían hasta la extenuación, en cambio si eso lo dice un presentador de tv3 respecto de otro político, nadie se queja y no pasa absolutamente nada.
Son así en todo, les falta respeto y ecu