Publicitat
Comunicació · 21 d'Octubre de 2019. 16:38h.

Un presentador de TV3 pregunta si els Mossos atropellen

Toni Castejón: "És una frase molt desafortunada per part seva"

El conductor del programa Planta Baixa de TV3, Ricard Ustrell, va preguntar dijous passat al representant del Sindicat dels Mossos d'Esquadra Toni Castejón, si es referia a "la tècnica d'intentar atropellar a les persones" quan havia fet referència a unes maniobres dels furgons. Castejón va replicar que "és una frase molt desafortunada per part seva" i li va recordar que "mai la policia intenta atropellar ningú".

-Ustrell: Vol dir la tècnica d'intentar atropellar a les persones?

-Castejón: No existeix cap tècnica d'atropellar les persones, el que hi ha és una tècnica de dispersió. Consisteix a moure't amb la furgoneta de manera que la gent se'n vagi. Aquesta frase és molt desafortunada per part seva, i sento dir-li, però mai la policia intenta atropellar ningú.

-Ustrell: Les imatges que hem seguit i que hem anat veient tant de dilluns com d'ahir es veu com hi ha tres o quatre persones just davant d'una furgoneta dels Mossos d'Esquadra i la furgona accelera d'una manera que acaba posant en perill la vida, el cos d'aquella persona.

-Castejón: El que es va fer ahir és una tècnica coneguda com a carrusel. És a dir, els mateixos agents no podien baixar per la violència que hi havia. Es podia sentir als violents que deien: no tireu als furgons, tireu als agents, era quasi impossible actuar ahir per la violència que hi havia. I respecte a l'altra imatge que vostè al·ludeix, eren furgons on només anava una persona a dins, un conductor, que no podia aturar-se i el que feia era anar tirant perquè era objecte d'una emboscada.

Publicitat
Publicitat

48 Comentaris

Publicitat
#29 Mika i Moto, Mesquita de Vic, 22/10/2019 - 12:21

Ullastret es .....molt tontet.

#28 rosa, Barcelona, 22/10/2019 - 10:20

L'Ustrell s'està guanyan el sou i ha de dir la bestiesa més grossa i quan més grossa millor. Algú es creu que els mossos volen atropellar ala gent?. Pot ser una ment malaltissa si.

#27 Joanet, Bcn, 22/10/2019 - 09:38

Què deu estar passant quan el nacionalisme espanyol està defensant els mossos.... ??

#27.1 George, Downunder , 22/10/2019 - 14:17

El “nacionalismo español” ??? Claro, pq cualquiera q se enfrente a vuestros deseos y caprichos y no s salte las leyes a vuestro antojo es un “nacionalista español” ,no ? Es lo q tiene ver el mundo con las gafas del supremacismo etnicista

#26 sergio, bcn, 22/10/2019 - 08:24

Oyes y ves los medios del regimen lazi (Catradio, TV3%, RAC 1, etc) i compruebas que SOLO LES PREOCUPAN, los "derechos "de los vándalos-delincuentes detenidos y los hipotéticos "excesos" policiales. La connivencia de toda esta tropa de "periodistas", con la violencia del bando lazi, es realmente asquerosa y vomitiva

#25 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 22/10/2019 - 01:22

Igual us sona...

"El virus del nacionalismo ha despertado en España"

https://sociedad.e-noticies.es/esto-lo-tieneis-que-hacer-donde-vivis-vosotros-126809.html