Publicitat
Comunicació · 18 de Març de 2022. 09:25h.

Un programa de Rac105 li diu “malparit” a Rufián

“Ha fet servir Catalunya per trobar feina a Madrid”

Un programa de Rac105 li diu “malparit” a Rufián

El programa de RAC 105, 'Matina, Codina', ha dedicat un rap al dirigent d’ERC, Gabriel Rufián, on el titllen de “malparit” i l’acusen d’haver-se “aprofitat” de Catalunya.
 
D’aquesta manera, assenyalen que Rufián és “un nano eixerit que ha fet servir Catalunya per trobar feina a Madrid”. “Ha jugat amb nosaltres i amb la nostra ira per tenir ben calenteta la seva cadira”, afegeixen.“Ells van de James Bond però tu no arribes ni a Tintín”; “t’has aprofitat d’un país que demanava auxili, mentre tu ets a Madrid ells almenys son a l’exili”, són altres versos que li dediquen.

“Mira si t’has passat tres pobles, malparit, que reneguen de tu fins i tot els del teu propi partit”; “no et desitjo res a dolent a tu, que només parles un idioma, només que acabis a l’oposició a Santa Coloma”.

El rap també carrega contra “l’altre partit, el camaleó, que cada refundada fotia més pudor”. “Convergència, Junts per Catalaunya, PDeCat, quina embaucada”, afirma.

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#31 Adolfo, Masquefa, 19/03/2022 - 17:27

Por fin parece que hasta ellos mismos se dan cuenta que cuatro espabilados los han llevado al huerto para vivir del cuento... hasta me ha rimado

#30 Perico, Matadepera, 19/03/2022 - 09:52

y con enorme y forzada generosidad los opositores a la chusma que lleva décadas viviendo de este cuento. Y en ella se incluyen los siervos mediáticos del poder nacionalista: una tropa ingente de payasos sin la menor gracia.

#28 iñigo, castellö, 18/03/2022 - 22:29

Toda esta gente apesebrada es divertidísima. Son los indepes número uno... Cobrando un dineral del erario... Y encima quejándose de la "represión" del Estado. Vaya show. Así es imposible que triunfen, pero de una u otra manera se forran. En fin...

#27 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 18/03/2022 - 19:54

“Ha fet servir Catalunya per trobar feina a Madrid” dicen los de la radió del conde de Golpó, Si fuesen mínimamente inteligentes sabrían que el Rufian ha hecho lo mismo que el resto de separatistas, solo que estos en lugar de en Madrid han conseguido trabajo en Cataluña, como ellos mismos sin ir más lejos .

#26 Very, V, 18/03/2022 - 19:39

Ah si? Y qué? A mi plin