Publicitat
Comunicació · 11 d'Octubre de 2012. 08:40h.

Un programa de TV3 simula pràctiques de tir amb el Rei

La cadena accepta la dimissió de la directora de 'Bestiari Il·lustrat' per un espai que també afecta Millet i Sostres

Un programa de TV3 simula pràctiques de tir amb el Rei

Una imatge del programa

L'entrevista que el programa Bestiari Il·lustrat va emetre el dimarts 8 d'octubre al guionista i escriptor Jair Domínguez s'ha saldat amb la dimissió de la directora de l'espai, Mai Balaguer, i la retirada del programa dels portals de Televisió de Catalunya.

Segons TVC, les imatges del programa "atempten contra els principis ètics i democràtics" que regeixen els seus programes i la cadena lamenta que el contingut del programa "hagi estat ofensius i hagin pogut ferir la sensibilitat de les persones i institucions al·ludides".

Durant l'entrevista, el també escriptor i Mosso d'Esquadra Marc Pastor li donava consells a Domínguez, sobre com afinar la punteria. Els objectius: unes típiques dianes d'entrenament que tenien, com a cara, dibuixos del caricaturista Oriol Malet representant diferents persones: el rei Joan Carles, el príncep Carles d'Anglaterra, Fèlix Millet i Salvador Sostres.

Finalment, la direcció de la cadena expressa que "per evitar situacions no desitjades com aquesta, TVC revisarà les mesures de control ja existents sobre tots els seus continguts".

Publicitat
Publicitat

75 Comentaris

Publicitat
#53 pere, olot, 12/10/2012 - 15:06

Veig que per aquí també en tenim algun/alguna que no hi toca. No ens feu cap favor!

#52 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 12/10/2012 - 08:57

Sense dubte que el tros aquest és lamentable. Però em pregunto perquè la Mai Balaguer no podria disculpar-se tot dient "Lo siento, me he equivocado, no volverá a suceder".

#51 GUIM, Barcelona CATALUNYA, 12/10/2012 - 03:51

Crec que no es va entendre l'enfocament del programa. Entrevistaven un guionista provocador, que sembla que s'ha enclaustrat per escriure un llibre de sang i fetge. Van buscar un paral·lelisme entre el desenvolupament del programa i la temàtica triada per l'entrevistat. Hem vist coses pitjors.

#50 Josep Pagès Canaleta , CARDEDEU Valles Oriantal, 12/10/2012 - 02:16

EL REI de Espanya Joan Carles tambe fa pranticas de TIR amb Elefantes he . El Rei ataca molt Catalunya . Ara me agrada el BUEN HUMOR de TV--3 Ja hera hora fesin humor del JUEVES .Si desde MADRID ens provocan cal tornar-lis la pilota que sapigan tambe saben fero he

#49 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 11/10/2012 - 23:56

Pues este programa no desentona en TV3. Recuerdo otros también muy patrióticos, uno sobre la historia de Terra Lliure y el de Rubianes cuando habló de España y le aplaudieron. Pero ojo con meterse así con Millet, que sabe más que Lepe, y si se excita se le puede soltar la lengua y cantar.