Publicitat
Comunicació · 28 d'Octubre de 2020. 19:15h.

Un tertulià de TV3 diu que La Sexta és una "claveguera mediàtica”

La presentadora Helena García Melero no el talla

El tertulià de TV3, Albano Dante Fachin, ha assegurat durant una tertúlia al Tot es Mou de TV3 que La Sexta és “una claveguera mediàtica”. Fachin també ha afirmat que el tinent coronel de la Guàrdia Civil Daniel Baena és un “pocavergonya”. Ambdues afirmacions han provocat un enfrontament amb el també tertulià Carlos Quílez, que també treballa a La Sexta. La presentadora del programa, Helena García Melero, no ha intervingut malgrat les desqualificacions d'Albano Dante.

Fachin ha argumentat que La Sexta és part de la “claveguera mediàtica” i ha assegurat que la cadena “va mentir sobre el Tsunami democràtic. Ferreras [presentador de Al Rojo Vivo] mai ha explicat per què va mentir sobre el Tsunami”.

Pel que fa a Baena ha al·legat que aquest “està subjecte a crítica com qualsevol funcionari” i ha defensat que “li puc cridar pocavergonya encara que porti tricorni”. “Pots estar en desacord però de moment es poden dir les coses”, ha afegit, a més de sentenciar que “jo dic que el rei és un lladre, i que Baena és un incompetent i un pocavergonya i això es pot dir”.

Carlos Quílez ha manifestat per la seva banda que “estic fart d'Albano Dante digui claveguera mediàtica a La Sexta”, a més de cpnsiderar que “les clavegueres mediàtiques estan en un altre lloc”. “Ets ridícul i populista. Em fastigueja escoltar-te”, ha afegit, a més de preguntar-li a Fachin “tu qui et creus que ets?”

Publicitat
Publicitat

58 Comentaris

Publicitat
#42 David, FOLGUEROLES, 30/10/2020 - 15:28

Claro, como es tertuliano de TV3 sabe distinguir cuales son cloacas mediáticas. Al hombre no le falta razón, sabe de qué habla por experiencia.

#41 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga, 29/10/2020 - 18:57

Com TV3 no hi ha res!!

#40 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 29/10/2020 - 18:42

Otro Echenique.............en busca de algún "carguillo" visto sus últimos fiascos en política. Ud, el que he mencionado antes y la monja.........si no le gusta este pais (y que tanto parecen odiar) retornen y luchen por el pueblo que les vió nacer (aunque ojo, seguro que allí no les iba a ir también como aquí) Y no, no les extraÑaremos.

#39 Nitato, Navarcles, 29/10/2020 - 17:47

Veiam, el tiu ha aconsseguit viure sense fotre ni brot. Té tots els meus respectes.

#38 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 29/10/2020 - 15:47

¿Se han dado cuenta de que El Sr Fachín pronuncia el catalán como si fuera José Bono? Después de tantos años con la lengua metida en el orto de los fachas del lacito, ya podría haberse currado un poco más la fonética, que no es tan complicada para un argentino.