Publicitat
Comunicació · 25 d'Agost de 2014. 10:16h.

Un vident vaticina la independència

Sandro Rey afirma que Catalunya "serà independent en 20 anys, màxim"

Un vident vaticina la independència

Entrevista a El Mundo

El vident televisiu Sandro Rey ha vaticinat la independència de Catalunya i, en una entrevista a El Mundo, ha afirmat que "serà independent en 20 anys, màxim". 

Rey veu "lògic que vulguin la independència, perquè no és just que, en aquest país, Catalunya sigui on més impostos es poden arribar a pagar". "El sortir al carrer allà ja costa diners. Està la gent molt cremada i és normal. Cal entendre el català ", afegeix. 

Preguntat pels seus errors, el vident afirma que "errors en podem cometre tots, perquè som humans" i apunta que "les meves equivocacions, poquetes, mai no fereixen la sensibilitat de ningú, perquè són sobre coses positives". 

Finalment, reconeix que es va equivocar en vaticinar que Espanya guanyaria el Mundial. "Això no ho faré més, perquè forma part de l'endevinació i jo no sóc endeví, sóc més de la clarividència", conclou.

Publicitat
Publicitat

47 Comentaris

Publicitat
#40 pep, ripoll, 27/08/2014 - 19:06

Això del esoterisme es gairebé com l'islamisme o el cristianisme. Aquest tipus es un sonat total que guanya els diners enganyant a la gent. Com els Governs, com els bancs. Un estafador total, impresentable que em fa pena i fàstic a la vegada. (com tots els taroteros i "vidents"

#39 Oriol2, BCN, 27/08/2014 - 14:14

Ostres, si ho ha dit aquest, ara em quedo tranquil.

#38 Papaluna, Barcelona, 26/08/2014 - 20:11

L'he vist en nits d'insomni i fent un reportatge sobre miserables que enreden a la gent. Aquesta escombraria, aquest detritus és tòxic, hauria de ser vilipendiat i exclòs de l'univers mediàtic. El que passa és que les teles de caire 'epañó' (i jo vaig a mort contra la ceba integrista) són una mer...

#37 marticc, tarragona, 26/08/2014 - 18:01

me encanta esta web, te encuentras con gili-noticies como estas y te alegran la tarde...

Gracias por la hartada de reir que acabo de tener,

#36 el último que cierre, Canovejas, 26/08/2014 - 14:55

Menos cachondeito con la noticia que ESTE TIO LAS ADIVINA. Mi cuñao, que es alicataor y estaba en paro, llamó a su programa y le dijo que en una semana encontraría trabajo y zaaaas...lleva ya 3 meses de yesaire, con un contrato hasta final de obra.
Bueno, a lo mejor en vez de 20 años, son 30 ó 40.