Publicitat
Comunicació · 18 de Gener de 2009. 00:13h.

Una alt càrrec de la Corpo, de bolos a Tele 5

Anna Balletbò, membre del consell de govern, participa en un programa 'rosa' sobre Soraya

Una alt càrrec de la Corpo, de bolos a Tele 5

Balletbò, al mig de la foto, a Tele 5

La membre del consell de govern de la CCMA Anna Balletbò ha participat aquest nit en el programa rosa de Tele 5 'La Noria', que presenta Jordi González. Balletbò, escollida a proposta del PSC, ha participat en una taula rodona amb altres dones com l'escriptora Ángela Vellvey, la periodista Maria Antonia Iglesias, l'actriu Bibi Anderson, entre d'altres. El primer tema ha estat la foto de Soraya Sáenz de Santamaría, en robat de nit, a la portada d'El Mundo. Balletbò ha confessat que, en la seva època de diputada, també li van oferir posar "en picardías", però que ho va rebutjar perquè "la comunicación es algo más que hablar. En la seva opinió, "Soraya se ha equivocado" porquè "te debes también a los que te han votado". El segon tema de debat ha estat Montserrat Nebrera, que ha defugit la seva participació en el programa televisiu.

Anna Balletbò s'acull a les prejubilacions de TVE

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#35 carles, Hospitalet, 19/01/2009 - 09:46

Es lo que te l'esquerra caviar, lo important no es treballar, que amb un pais amb l'atur pujant i les empreses marxant ja s'haurien de preocupar.

#34 paula, matadepera, 19/01/2009 - 09:32

AL CAP I A LA FI ES EL MATEIX, COBRAR D,AQUI I COBRAR D,ALLA.
QUE ALGU ES PENSABA QUE AIXO QUE
S,HAN TRET DE LA MANIGA PER ENDOLLAR A UNA ALTRE COLLA D,INUTILS SERVIA SERVIA PER QUELCOM.
SRA. BALLETBO , VAL MES QUE S,HO FAGI MIRAR.

#33 Josep, Barcelona, 19/01/2009 - 09:27

http://www.lafransa.com/

#32 Kropotkin, Vic, 19/01/2009 - 09:22

La izquierda marxista-armanista necesita mucha pasta para pagar sus caros gustos. Adelante obreros, seguid votandoles que de forrarse ya se encargaran ellos... Ciutadans, la única solución contra la corrupción nazionanista...

#31 placebo, BCN, 19/01/2009 - 00:21

Una duda: ¿sigue siendo la dilecta sra. profesora en la F. de Periodismo de la UAB? Si es así.... sólo fue una clase práctica para sus alumnos.