Publicitat
Comunicació · 11 de Juliol de 2011. 14:57h.

Una altra baixa a l''Avui'

El periodista Lluís Bou també deixa el diari

Una altra baixa a l''Avui'

Lluís Bou, al Parlament, en una foto d'arxiu

El periodista Lluís Bou ha rescindit la seva relació laboral amb el diari Avui on fins ara feia de cronista parlamentari, segons ha sabut e-notícies. Bou és un altre exemple de transvasament professional des del paper a la premsa digital en plena crisi dels mitjans tradicionals perquè s'ha incorpora a El Singular Digital, un diari considerat proper a Convergència.

Bou s'afegeix així a altres baixes del diari Avui -especialment de la secció de Política- com Marta Lasalas, Pere Martí, Sandra Arenas, Mayka Fernández, Maria Favà, Ignasi Aragay, etc, que han deixat el rotatiu darrerament. L'editora, a més,  ha anunciat darrerament la fusió entre el l'Avui i El Punt en un únic diari a partir del 31 de juliol la qual cosa pot provocar un altre ajustament de plantilla

Lluís Bou (Barcelona, 1961) és un periodista, analista polític i cronista parlamentari català. A banda de l'Avui, on ha estat cap de la secció de política catalana, també ha treballat a l'agència Europa Press al butlletí confidencial d'aquesta agència, en la seva secció de política municipal i va cobrir la nominació olímpica de Barcelona.

També ha estat redactor de les entrades de política catalana i espanyola de l'Enciclopèdia Catalana, també del resum de l'any. Coŀlabora al web El Singular Digital i a la premsa local.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#8 jajajjajaja, barcelona, 12/07/2011 - 08:08

bueno ahora es del Punt, pero sigue siendo una ruina...

#7 pepet, barcelona, 11/07/2011 - 19:06

I quan ens deixarà l'Avui a nosaltres?

#6 hyu, sant marti, 11/07/2011 - 19:02

cuando se acabara esta aberracion de las subveciones nacionalistas

#4 Leslie Nielsen, BCN, 11/07/2011 - 18:24

Ja sé que aquest és un 'pecat' generalitzat en els mitjans, però si us plau: deixeu de parlar d'"ajustaments de plantilla" quan del que es tracta és de gent a la que es fa fora.

#3 emilio, a, 11/07/2011 - 17:36

y el sabado lei en la Vanguardia un articulo de un tal David Gonzalez que era habitual del AVUI, si en el AVUI se apellidaba Gonzàlez ahora es González, si en la foto del AVUI iba de izquierdista catalanistas ahora en la Vanguardia va de traje y corbata....