Publicitat
Comunicació · 12 de Juliol de 2011. 15:08h.

Una consellera de la CCMA impulsa un hotel de luxe a Gaza

Anna Balletbó lloa el "projecte d'esperança" malgrat la piscina només per a homes

La consellera de la CCMA, Anna Balletbó, va ser protagonista del Telediario del passat 12 de juny amb motiu de la inauguració d'un hotel de cinc estrelles a Gaza, en el qual no poden accedir els turistes i la piscina només és per a homes. Balletbó és la presidenta de la Fundació Internacional Olof Palme, que s'encarrega de la gestió de l'hotel.

Balletbó, fins i tot, sortia en l'esmentat informatiu assegurant que l'hotel "és un projecte d'esperança, és la nova targeta de visita de Gaza". La periodista de TVE que s'encarregava de la notícia, Rosa Molló, apareixia en una platja de Gaza i assegurava que "podria ser qualsevol del nostre mediterrani", tot i que a les imatges no es veu cap dona.

"Veure als locals com gaudeixen del seu mar és una bona mostra del potencial turístic que podria tenir la franja si no estigués tancada al món", afirmava. Es tracta del primer hotel de luxe a Gaza, que amb la forma d'un vaixell i més de 60 habitacions, està financiat per palestins i espanyols.

Anna Balletbó, a l'interior del hotel
Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#42 republica, Barcelona, 14/07/2011 - 21:56

L'únic mèrit d'aquesta senyora durant tota la seva vida de diputada fou estar embarassada durant el 23-F.

#41 Terraxa, Terrassa, 14/07/2011 - 09:43

Efectivament, un hotel de luxe a Gaza serà el millor per alleujar la situació dels palestins, la manca d'escoles, hospitals, aliments, aigua potable, etc. Quan els nens transtornats pels bombardeigs israelians i les dones sotmeses per l'Islam passin pel davant de l'hotel es trobaran molt millor

#40 enric, Barcelona, 14/07/2011 - 08:25

Abans de ficar-vos amb els negocis privats d'una persona, investigueu en que es gasten els calers alguns consellers de la CCMA.. sobretot els de la vostre estimada CiU. I això si que ho paguem entre tots. Lligar la Fundació OP amb l'hotel és mala hostia, Rius. Saps que no hi té res a veure.

#39 manuel, madrid, 13/07/2011 - 18:01

Ara es diu un projecte d'esperança en el meu entendre es: aprofitar-se de una privilegiada situació personal.
vigila Anna que s'et pot posar tot en contra, encara que vaguis disfressada d'home, per ser...quants pisos te?ho dic per allò de les baranes... tu ja saps...

#38 Dubte, Barcelona, 13/07/2011 - 17:22

Cóm es pot construir un hotel de luxe amb un "bloqueig criminal"? Màgia...?