Publicitat
Comunicació · 26 de Juliol de 2021. 11:03h.

Una empresa admet que va pagar a Bricoheroes per fer publicitat encoberta a TV3

"El programa d'en Peyu i Jair Domínguez va cobrar l'acordat"

Una empresa admet que va pagar a Bricoheroes per fer publicitat encoberta a TV3

Petrolis independents, l'empresa del diputat de Junts per Catalunya Joan Canadell, va admetre a través del seu compte de Twitter, segons informa El Triangle, que va pagar per la publicitat encoberta que li va fer Jair Domínguez al programa Bricoheroes de TV3 i que el Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) considera que és inadequada.

L'empresa va publicar un tuit el passat 8 de juliol en resposta a una informació del mateix digital que denunciava que "El programa 'Bricoheroes' de TV3 fa publicitat de l'empresa del diputat de JxCat Joan Canadell".

El missatge admetia que "el programa Bricoheroes conduit per Peyu i Jair Domínguez va cobrar l'acordat". D'altra banda, donava les "gràcies a el El Triangle per fer-nos publi gratuita". "Llàstima que aquest diari de l'entorn de PSC només el llegeixin quatre gats", va afegir.

El CAC ha obert un expedient sancionador a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) per la publicitat indeguda i la "incitació directa a la compra" al programa Bricoheroes de TV3. Aquestes infraccions poden ser sancionades amb una multa des de 12.001 euros fins a 90.000 euros.

 

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#11 Martín, Villadecaballos, 27/07/2021 - 08:17

Chorizo indepe, siempre van de la mano.

#9 Resistencia , Flors i violes , 26/07/2021 - 21:03

Lo noticiable sería que alguno de estos hiciera algo gratis.
EL procés es un negocio. Así se entiende mucho mejor.

#8 Josep Massague, Barcelona, 26/07/2021 - 19:24

Es ya alucinante que, por tal de joder, sean capaces de descubrirse ellos, Joan Canadell, y su empresa "Petrolis de Catalunya", en el caso de la publicidad no tan encubierta del programita eliminado, "Bicoheroes", de esos dos luceros del alba que son Jair Dominguez y Peyu.

#7 Pepon, Bcn, 26/07/2021 - 14:04

Ese periódico que solo leen cuatro gatos es el único periódico en papel que se edita en Cataluña. El resto, autodenominados periódicos o diarios, son panfletos subvencionados al servicio del régimen.

#6 Marcial Heredia, el circo de la tele, 26/07/2021 - 13:58

Esos bricos son muy borricos. ¿Como no lo van a pillar con ese pedazo cartel pegado en el pecho? pero es la botica de un amigote que empieza en eso de la emprendeduría del petróleo. Un favor.