Publicitat
Comunicació · 25 de Març de 2018. 11:25h.

Una 'estrella' de TV3 augura que “hi haurà morts”

Jair Domínguez, col·laborador de l''Està passant': “ens han dut al límit”

Una 'estrella' de TV3 augura que “hi haurà morts”

Jair Domínguez

Uns dels presentadors del programa 'Està passant' de TV3, Jair Domínguez, ha previst que “hi haurà morts” per aconseguir la República catalana. “Hi haurà morts i serà terrible perquè en el fons, no ens agrada la violència”, ha afirmat el col·laborador de la cadena pública al seu compte d'Instagram.

Domínguez, encara que es mostra contrari a la violència, ha assegurat que “ens han dut al límit i ara per fi hem descobert que la república no es construeix amb llacets i manifestos, sinó amb sang i foc”.

El guionista ja va assegurar en un article a la revista 'Esguard' que “vull menjar-me la papada" del ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido. “Vull agafar-lo i lligar-lo, tombar-lo sobre una taula de neurocirurgià i estacar-li el cap amb tot de cargols i cordills perquè no es mogui ni un mil·límetre”, va manifestar Domínguez.

jair.jpg

Publicitat
Publicitat

60 Comentaris

Publicitat
#49 gurguri, barcelona, 26/03/2018 - 15:15

Este impresentable comparte programa con Toni Soler.En POLONIA aprovecha de manera miserable atacar e injuriar al ex-conseller Vila por su libro.Menos mal que ahora ya vemos que los indepes no son pacíficos y agreden a los Mossos.La gente normal valoramos el trabajo de nuestra policia heroes de lps atentados.

#48 Alien, Pluton, 25/03/2018 - 23:35

Potser ja és hora de posar aquest nyicris merda-seca al seu lloc? Ja fa massa temps que aguantem les seves gràcies retorçadetes de taradet narcissista.

#47 Tirant, Bcn, 25/03/2018 - 22:27

¿A qué espera el cobarde gobierno del PP para cerrar la TV3? ... Hay razones más que suficientes para detener esta constante siembra de odio, mentiras, fanatismo y, ahora, incitación al homicidio.

#46 el último que cierre, Canovejas, 25/03/2018 - 21:51

Este personajillo tiene pocas luces, a la vista está, pero a lo peor, buscando su minuto de gloria acaba delante de un juez -no tipo Vidal- y se le quitan las ganas de soltar bravuconadas, al tiempo que le provocaría un desarreglo intestinal de fatales consecuencias y acabaría en los retretes del juzgado de turno. Jairo, no nos metas miedo hombre.

#45 Consol, Tarragona, 25/03/2018 - 20:25

Amb perseverancia i molte imaginacio i sobre tot i damunt de tot no caure en provocacion.SANG FREDA fins arribar al objectiu triat.
REPUBLICA CATALANA LLIURE E INDEPENDEN.
El millor de tots els reclams moure l'economia.
Que el reina d'espanya es dispari la PRIMA DE RISC I IBEX 35 A FER PUNYETES.
A veure com s'ensurten.!!!!!!!!

#45.1 Xavier, Malgrat, 05/04/2018 - 16:00

Incultura general el que tens, prima de risc Catalana 1300 punts Bb2 S&P i altres agències de cualificacio, ???????? asumir el 19% deute espanyola per el conveni de Viena del 78, fira de les polítiques europees com erasmus, camp agrari i el pitjor no poguer financiarse al 0% com ara, ens tenim que financiar per la nostre nota (Bb2) com Zimbabwe