Publicitat
Comunicació · 7 de Març de 2019. 10:01h.

Una estrella de TV3: "Puta Espanya"

Jair Domínguez també els hi diu "cucs" a Enric Millo i als periodistes Jorge Bustos i Xavier Rius

Una estrella de TV3: "Puta Espanya"

El copresentador del programa 'Està passant' de TV3, Jair Domínguez, s'ha posat al nivell de Toni Albà i s'ha referit de forma despectiva a l'Estat espanyol en el seu compte personal de Twitter. "Amb la vènia, senyoria: puta Espanya", ha manifestat en un tuit escrit aquest dimecres.

Domínguez, en una altra piulada, també ha carregat contra l'exdelegat del Govern, Enric Millo; el cap d'opinió d'El Mundo, Jorge Bustos; i el director de l'e-notícies, Xavier Rius, i els ha tractat de "cucs".

"Al timeline de l'Enric Millo veureu que els últims RT són de piulades de Jorge Bustos i Xavier Rius. Imagineu un viatge en cotxe amb aquests tres cucs d'acompanyants i sereu més a prop de saber què és l'infern", ha dit.

Publicitat
Publicitat

57 Comentaris

Publicitat
#53 Carlos, Barcelona, España, 08/03/2019 - 09:31

Las extremas derecha e izquierda ultra nacionalistas campan a sus anchas en el canal público de todos los catalanes. Lamentable, vergüenza ajena. Esto es a lo que nos han condenado los separatistas, a la mediocridad. Hala, mediocres, ahora reidle las gracias a este individuo tan nefasto.

#52 Josep, Lleida, 08/03/2019 - 08:34

La ostia, com disfruto !!!!!
Quan insulten, treien espumarajos per la boca, com el gossos rabiosos, es que les coses els hi van malament, molt malament.
I recordem tots, que si a les generals manen PP i Cs, significa que TV3 intervinguda i sense aquesta colla de marranos.
Penseu-hi.

#51 ., ., 08/03/2019 - 05:43

Paciencia.
Como con Albà.
Al final Soler tendrà que esconderlo temporalmente.Sòlo temporalmente,porque Toni Albà antes o despues,y como las audiencias mandan,volverà a salir en sus programas.

#50 Lo tortosí, Tortosa, 07/03/2019 - 22:55

A la imatge de la notícia dos capsots caradura. Aviat los arribarà lo seu Sant Martí.

#49 Xisxes, Barcelona, 07/03/2019 - 22:37

Ai, ai, ai aquests valents de la pantalla...Quin futur els espera quant tot aixo acabi.