Publicitat
Comunicació · 10 de Febrer de 2021. 21:50h.

Una ex diputada de la CUP crida a tirar pedres a Vox

La presentadora de TV3 Helena García Melero no la talla

L’exdiputada de la CUP, Mireia Boya, ha considerat durant el programa 'Tot es Mou' de TV3 que cal anar “a pedrades” contra els dirigents de Vox que venen a Catalunya per participar en actes de campanya. La presentadora Helena García Melero no ha cridat a l’ordre a la tertuliana.

El mateix director de la cadena, Vicent Sanchis s’ha incorporat minuts després a la taula però tampoc ha dit res. Només l'exregidora de Ciutadans, Carina Mejías, s’ha atrevit a replicar Boya.

La ‘cupaire’ ha afirmat que “Vox no havia d’estar allà. Crec que els mítings que fan al carrer la gent hi ha d’anar i confrontar-los. I si cal, a pedrades. Perquè aquesta gent no respecta els drets humans. Vox és un partit que no és populista, és un partit feixista. I al feixisme se l’ha d’esborrar no només de les institucions, també dels carrers”.

Carina Mejías ha replicat que “és molt fort això que dius perquè és una incitació a l’odi, i frega el delicte”. “La paradoxa de la tolerància és que cal ser intolerants amb els que ho són”, ha sentenciat Boya.

mele.jpg

Publicitat
Publicitat

74 Comentaris

Publicitat
#52 observador, Barcelona, 12/02/2021 - 09:49

Como se ríe la presentadora. Siempre hay que procurar que las risas no se transformen en lloros, y un cambio en el gobierno y en la dirección de TVprusés puede llegar a propiciar este cambio.

#51 Juan Ricart , Barcelona, 11/02/2021 - 22:58

Lo de las piedras lo habrá aprendido de sus colegas islamistas viendo lapidaciones. Adelante, VOX!!!

#50 David, Santa Margarita de Montbui, 11/02/2021 - 19:19

Si pero ella no tiene huevos a ir apedrearlos, que quieren palos en las calles?

#49 Sergi Sergio, Barcelona, 11/02/2021 - 18:30

Normal estos cavernicolas de la CUP solo sirven para tirar piedras, es para lo unico que valen, si no estan tirando piedras estan quemando contenedores o pintarrajeando fachadas o destrozando mobiliario urbano o destrozando bienes publicos y privados, para otra cosa no valen.

#48 SOY MATÍAS/ME GUSTAN LAS TÍAS, TABARNIA, 11/02/2021 - 14:17

Es una muestra más del envilecimiento de los nacionalistas, incluida la "presentadora".

Ante cosas así, ¿No creen que crear Tabarnia es una magnífica idea?