Publicitat
Comunicació · 3 de Juliol de 2014. 15:35h.

Una exdiputada de CiU acusa Societat Civil Catalana d'actuar com una "quinta columna"

La plataforma veu "inadmisible" el tracte rebut durant una tertúlia d'Els matins

La tertuliana de TV3, Marta Alòs, va tractar Societat Civil Catalana de "quinta columna" -col·laboradors interns d'un exèrcit enemic- durant la tertúlia del passat 1 de juliol d'Els matins.

L’exdiputada de CiU va considerar que la plataforma ha "perdut les formes" i que la seva "estratègia" és "intoxicar". En aquest sentit, va instar els seus membres a actuar "des de la veritat".

“No diria que és antidemocràtica, però que s’ho facin mirar”, va dir Alòs sobre la petició que va fer l'entitat al president de la Generalitat, Artur Mas, perquè no convoqui la consulta.

El periodista Antonio Baños, per la seva banda, va expressar que el president de la plataforma, Josep Ramon Bosch, li provoca una "immensa misericòrdia, ganes d’abraçar-lo i dir ‘au, au, tranquil'". Altres tertulians com l’exdirector general de la Corpo, Joan Majó, no van intervenir durant la tertúlia.

Societat Civil Catalana ha emès un comunicat on qualifica d’”inadmissible” el tracte proporcionat per TV3 en aquest programa en què, segons manifestes, “es va menysprear i insultar greument a la nostra associació i els seus membres”.

Marta Alós

Un moment de la tertúlia

Publicitat
Publicitat

92 Comentaris

Publicitat
#82 Guillem, PPCC, 07/07/2014 - 13:07

Societa Civil Catalana s'enfada si els diuen per el seu nom. Si. Societa Civil Catalan. Els mateixos que demanen el BOICOT a Grífols per ser sobiranista. Sense pensar en els catalans que anirien al carrer i tot el que comprotaria el tancament de la multinacional més important del pais.

#81 Pere, Lleida, 04/07/2014 - 21:02

La Marta Alòs -gran escriptora de les lletres catalanes subvencionades de pamflet - escriu tot sovint ens els diaris. Amb tots els seus articles ben aviat podrà fet un tractat de pedagogia de l'odi.

Quina pena, sempre enfadada, amargada i amb mala cara.

#80 BEJOTA, bcn, 04/07/2014 - 20:26

El president de Banc Sabadell, Josep Oliu, ha descartat de nou la possibilitat que Catalunya se separi de la resta d'Espanya, i preveu que "en un moment o un altre" es produirà un acord entre la Generalitat i el Govern.

#79 agus_bcn, Barcelona, 04/07/2014 - 17:54

Lo que más odian los nacionalistas es la transversalidad ideológica de SCC. Ellos preferirian que todos fueramos con el aguilucho

#75 Protágoras, bcn, 04/07/2014 - 11:33

En tanto vivan en Cataluña españoles y descendientes de españoles el problema persistirá.
Por qué no propone, sin tapujos, que se adopte "la solución final" sra. Marta.