Publicitat
Comunicació · 12 d'Abril de 2016. 08:58h.

Una militant de CDC al capdavant de la Corpo

Núria Llorach ja va reconèixer l'any 2008 que hi "milito des de fa més de vint-i-cinc anys i no me n'amago"

Una militant de CDC al capdavant de la Corpo

Núria Llorach, al Parlament, en una foto d'arxiu

La vicepresidenta de la CCMA, Núria Llorach, que exercirà les funcions de presidenta del Consell de Govern en aquest nou període després de la renúncia de Brauli Duart, va reconèixer l'any 2008 que era militant de CDC des de feia més de 25 anys.

Durant la Comissió d'Afers Institucionals del Parlament que examinava la seva candidatura com a membre del consell de govern de la CCMA, Llorach va exposar que "jo milito a Convergència Democràtica de Catalunya des de fa més de vint-i-cinc anys i no me n'amago".

"Aleshores, jo a l'any 2000 vaig deixar el Consell Nacional, del qual era membre, perquè la llei així ho mandatava –la llei de creació del consell feia que no pogués participar en cap òrgan del partit-", va explicar sobre el seu nomenament com a consellera del CAC.

Tanmateix, Llorach va admetre que "segueixo militant a Convergència Democràtica de Catalunya, però, ja ho he dit en la meva intervenció, el que voldria intentar és aportar al Consell de Govern de la 'Corpo', si mereixem la seva confiança, el mateix estil que hem tingut en el Consell de l'Audiovisual de Catalunya i treballar de forma col·legiada i de forma consensuada".

Finalment, Núria Llorach va defensar que "la meva militància no ha influït en la meva actuació" i va reivindicar la seva tasca durant els vuit anys que va estar al CAC: "durant aquests vuit anys crec que no he estat partidista, sinó que he treballat per l'interès general i, per tant, considero que no afecta la meva neutralitat o el meu pluralisme".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Mesetario2, Meseta2, 12/04/2016 - 11:46

No me puedo creer que en la nueva Dinamarca del Sur la directora de la tele pública sea militante del partido gobernante.

#8 Carlos Gomez, Bcn, 12/04/2016 - 11:44

Un altre que estima mes Catalunya que a la seva santa mare.
Igualet, igualet que la gent de Canal 9, de RTVCM i Tele Madrid.

#7 botifler1914, Rufilandia, 12/04/2016 - 11:09

En el fondo es lo mejor, las cosas claras y el chocolate espeso.
Que no nos vendan luego el lema de "LA TEVA"

#6 h22, a, 12/04/2016 - 10:32

8 años en el CAC, ahora una temporada en la CCMA. Muy bien chica, progresas adecuadamente a 100 mil euros el año.

#5 Beto, Barcelona, 12/04/2016 - 10:15

Titol tendenciós per a donar carn a la fera. El sr. Duart també ho era