Publicitat
Comunicació · 28 d'Octubre de 2020. 13:52h.

Una periodista acusa Eduard Pujol d'assetjar-la a Rac-1

"Com es pot demostrar quan t'han intentat tocar un pit enmig d'una redacció completament sola?"

Una periodista acusa Eduard Pujol d'assetjar-la a Rac-1

La periodista Núria Casas ha explicat en una entrevista al programa Aquí, amb Josep Cuní de la Ser que ha patit dos casos d'assetjament sexual i ha remarcat que "un dels dos homes ha sortit a la llum pública, en aquest cas és l'exdiputat de Junts Eduard Pujol". Els fets es remunten vuit anys enrere quan ella treballava a Rac105, emissora que forma part del grup Godó i que comparteix instal·lacions amb Rac-1.

L'entrevista s'ha fet després que Casas expliqués en l'article "Carta a un assetjador" a El Nacional el tuit que va publicar dilluns després que JxCat apartés Eduard Pujol per acusacions d'assetjament sexual. "Si la meva experiència amb aquest home malauradament l'havien passat altres dones, veia important poder-ho explicar en una carta", ha exposat.

Núria Casas diu que "en el meu cas, el vaig resoldre de la millor manera que vaig poder en el seu moment", i a Josep Cuní li ha detallat que s'havia sentit assetjada "una desena" de vegades per l'exdiputat de Junts per Catalunya.

La periodista, sense acusar-lo directament, exposa en l'article que: "com es pot demostrar quan t'han intentat tocar un pit enmig d'una redacció completament sola? O t'esperen ajupits a l'entrada i et diuen que és per mirar-te les calces que portes? O et coaccionen dins el seu despatx amb l'excusa prèvia que volen parlar amb tu?".

"El més trist de tota aquesta història: quan una s'hi enfronta, encara els agrada més" ha destacat la periodista, que en l'entrevista ha afegit que "he patit dues revenges: la de 'em poses calent perquè t'hi negues' i la de 'no vals res perquè no t'hi prestes".

Casas ha revelat que "arran d'això, he rebut missatges d'altres companyes que també ho han passat malament amb l'Eduard Pujol". "M'agradaria fer una crida a aquelles persones que s'hagin sentit assetjades que també ho posin en coneixement", ha conclòs.

"Per això convido que aquestes dones surtin i expliquin, en la mesura que vulguin, el seu cas" diu en l'article, perquè "combatre l'assetjament també és explicar-lo, ser didàctics i fer un exercici molt dur per a la víctima -parlo en primera persona-, però necessari si volem millorar una societat malalta".

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#34 Tom, Barcelona, 29/10/2020 - 08:40

Yo creo que la sociedad, en ese aspecto, no está enferma. La inmensa mayoría de hombres no son acosadores para nada e incluso desprecian estas actitudes. Lo que sí creo que este señor es un desequilibrado. Hace años que lo pienso.

#32 pepe, andorra, 29/10/2020 - 01:59

ahora entiendo pq los ejecutivos norteamericanos no se quieren quedar a solas con ninguna mujer en sus oficinas.....Yo no me la creo, pq esta es una mentirosa profesional y quien hace un cesto, hace cientos.....

#32.1 Cajonacona, Barcelona, 29/10/2020 - 08:45

Si los ejecutivos yankees nos se quieren quedar a solas con mujeres es sus oficinas por algo será no? Lo mismo no son capaces de controlar la entrepierna.
A ella como siempre, no nos la creemos, pero nos crremos a un tipo que dice le persigue el Cni en patinete y que cree que vive en una republica virtual. Porque ha dimitido entonces?

#32.2 pepe, andorra, 30/10/2020 - 22:47

menuda falacia de consecuencia, lo mismo son ellas las q no son capaces de controlar su entrepierna, y sigues con las falacias, q no se q leches tiene q ver un tio en patinete con q una persona acuse a otra de algo sin pruebas y si a mi un hombre me toca el culo, me hago la tonta y a la siguiente lo grabo. Q haya dimitido, tampoco demuestra nada.

#32.3 pepe, andorra, 30/10/2020 - 22:50

y pq hay q creerla? Tambien creian a las de infancia libre o a la otra de malaga, no deja de ser curioso q weinstein sea judio y tuviera copada la produccion de peliculas y placido domingo español, fijate q no han dicho nada de lo sobon q es biden con las niñas y eso esta a la vista en multitud de videos. En España estais muy manipulados.

#32.4 pepe, andorra, 30/10/2020 - 22:54

y los de costa usan la j, pero en el interior decimos, decia mi abuelo, cagonacona y vai pra o carallo, q en este caso, te vaq q ni pintado, estimado aliader...Ves a deconstruirte un rato y a pedir disculpas por haber nacido hombre. Y lo de siempre lo dices tu, pero viendo tu coleccion de falacias en tan poco espacio, ya me hago una idea.

#31 FRAN BCN, Bcn, 28/10/2020 - 21:37

Quan escoltava abans a aquest home.pensava era un fantasma. ARA em.confirma això i de propina que es un creti autentic i despota....

#30 A., Barcelona, 28/10/2020 - 20:11

Qué diu de tot això el Conde? I el Jair Domínguez? I el sonat de Waterloo? I Torra?

#29 el pajillero, bcn, 28/10/2020 - 19:34

NO POT SER ¡¡¡¡¡¡¡¡