Publicitat
Comunicació · 12 d'Abril de 2017. 18:01h.

Una periodista de Catalunya Ràdio es pixa de riure per les preguntes que li va fer el fiscal a Joan Coma

Mona de xocolata dedicada al regidor de la CUP

El programa de Catalunya Ràdio 'Estat de Gràcia' ha entrevistat al pastisser Lluís Riera d'Olot, que ha fet una mona de Pasqua amb el lema "Per repartir la Mona cal trencar els ous" i l'ha fet en honor al regidor de Vic Joan Coma, que va dir que "per fer una truita cal trencar els ous".

"És una mona espectacular i molt reivindicativa", ha destacat una de les periodistes del programa que presenta Roger de Gràcia. El pastisser ha explicat que l'ha fet per continuar la "trajectòria dels últims anys de fer una mona participativa" i que "cada any hem fet una temàtica cultural o social, que tingués vigència amb l'actualitat". "Aquest any com que era la novena vam dir 'nou', 'ous', i ens ha vingut al cap el Joan".

La mona, que és per a nens que no tenen padrins i que s'ha fet amb 300 ous i fa 2,4 metres d'alçada, es trencarà el dilluns de Pasqua a la plaça major de Olot i comptarà amb la participació del regidor de la CUP.

El programa també ha entrevistat Joan Coma i li ha recordat alguna de les preguntes que li va fer el fiscal. "Em pixo de riure. Vas haver de reprimir algun somriure?, ha demanat la periodista a Joan Coma, que ha reconegut que "et quedes totalment descol·locat". "Em vaig autocontrolar per no dir-li: 'Això és una broma o què?'", ha afegit.

Joan Coma, d'altra banda, ha insistit que "per fer una truita cal trencar els ous i aquí sembla que hi ha gent que vol organitzar un referèndum sense trencar els ous". "Si juguem a amagar-nos, a buscar subterfugis i a anar més llestos que l'Estat; el que estem fent és legitimar la seva estratègia repressiva".

"El que hem de fer és anar de cara. El Govern ha d'anar de cara", ha insistit Coma que ha demanat que "la gent del carrer pressioni perquè si no els polítics d'alts standing tenen molts incentius per fer-se enrere a risc de perdre la cadira".

Finalment, el pastisser ha explicat que el dia que es trenqui la mona "serà un acte de reconeixement al seu compromís i a la seva militància". "Ara que nous acusin de maltractar ous ni res d'això", ha exposat la periodista al regidor de Vic. "S'ha de vigilar. Tot depèn si hi ha gent de l'extrema dreta per allà vigilant-nos i denunciant-nos a l'Audiència Nacional, que és el que va passar a Vic", ha conclòs Joan Coma.

Tuit del programa de Catalunya Ràdio on apareix el pastisser amb la mona

10 Comentaris

Publicitat
#9 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 13/04/2017 - 00:15

¿Repartirá Joan Coma la mona?
No creo, solo quiere tocar los huevos.

#8 Escèptic , Bcn, 12/04/2017 - 23:22

Deixant de banda el fet de que el programa faci més o menys "gràcia", s' ha de reconèixer que els hi han posat a "ou".

#7 H22, Bcn, 12/04/2017 - 23:09

Pues chico si tan claro lo tienes pues haberte declarado insumiso ante el juez de la audiencia Nacional .... Pero claro el cargo de concejal no lo quieres arriesgar tontamente

#6 Pepon, Bcn, 12/04/2017 - 23:05

Desde luego, la distancia entre la urbe y la Cat. de interior es cada día mayor.

#5 Resistencia, Tothom cap a Itaca, 12/04/2017 - 21:27

Descriptivo ejemplo el del pastelero.

El procés es en si mismo un pasteleo.

Subvención para mi, subvención para tí, carguitos para todos, archivo tus expedientes judiciales, tu me votas...