Publicitat
Comunicació · 28 de Febrer de 2012. 11:54h.

Una periodista de Mundo Deportivo dóna suport a 'Punto Pelota'

"Arribarà un dia en què no podrem exercir lliurement la nostra professió"

Una periodista de Mundo Deportivo dóna suport a 'Punto Pelota'

Cubero, amb Clapés, en una gala de Mundo Deportivo (foto: MD)

La periodista de Mundo Deportivo, Cristina Cubero, en declaracions a Periodista Digital, s'ha posicionat a favor de 'Punto Pelota' tot i les crítiques del seu diari al programa. Cubero, que també és tertuliana del programa d'Intereconomía, deixa clar que "jo estic en contra dels vetos".

"Espero que això se solucioni i que no creï un precedent, perquè sinó la feina dels periodistes serà impossible. Comencem amb el veto a un programa i continuem amb un veto a una línia editorial i arribarà un dia en què no puguem exercir lliurement la nostra professió".

"Jo hauria preferit que el Barça hagués dialogat amb els responsables de 'Punto Pelota' per solucionar problemes si els hi hagués. Espero que això se solucioni i que no suposi un precedent, perquè és perillós per a la nostra professió", afegeix.

"Entendria que s'hagin enfadat amb el president de l'Hospitalet, però no crec que el to amb què es va tractar en el programa fora injuriós. No crec en els vetos i no entenc que ara s'hagi fet. Això sí, espero que es recondueixi i el Barça, que és un club senyor, amb una excel·lent directiva, sàpiga arreglar aquest problema", conclou.

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#22 pacorro, aqui, 01/03/2012 - 17:37

El mexicano cuestionó que Cristina Cubero tuviera el título de periodista y dijo que "es una mujer que se cree que sabe algo de fútbol". Esta tot dit. Crec que no es pas una persona valida per donar cap mena d'opinio.

#21 amic, london, 29/02/2012 - 11:11

La mateixa que quan a 'punto pelota' s'estiraven els cabells per la pancarta 'anticonstitucional' al camp nou que posava: Catalonia is not Spain, va assegurar que aquests eren 4 gats que pensaven aixi. En una setmana hi havia un milio i mig de persones al carrer cridant independencia.

#21.1 Saprissa, Sants, 01/03/2012 - 09:31

perdona, no em puc estar de riure del milió i mig q dius q hi havien.et recomano la pag Lynce i sino diga'm com fiques 10 camp nous al passeig de Gràcia?

#20 Pimpollo, Vic, 29/02/2012 - 10:25

Recuerdo la vil emboscada que entre CC y Pedrerol tendieron al divino Hugo Sanchez en PP. En un pais serio, estos 2 no volverían a poder asomarse a una alcachofa en la p vida. Qué verguenza de pais....

#19 Bernat 1, BCN, 29/02/2012 - 10:13

La Cubero és una espanyolista reciclada, com els Pérez de Rozas. El seu pare és el soci nùmero 1 de l'Español. A la Cubero de tant en quant si surt la vena perica i es posa del costat del que vol anar contra el Barça perquè deu estar avengonyida de trair tantes i tantes vegades les seves arrels.

#18 marianu, bcn, 28/02/2012 - 20:38

això que diu en Lluc és totalment mentida. No és pot intoxicar així. I sóc del FCB. La bengala va sortir de la segona graderia (davant de la llotja) No era en cap cas, ni havíen estat mai allà, el lloc de las Brig Blanq
La bengala l'havia tret un pobre home que ni sabia fer-la esclatar d'un pescador