Publicitat
Comunicació · 30 de Novembre de 2018. 13:41h.

Una presentadora de TV3 diu que els metges han "d'anar de la mà de la República"

Helena García Melero: "Sense ells no hi ha país"

La conductora del programa 'Tot es mou' de TV3, Helena García Melero, ha assegurat durant la secció que protagonitza la periodista Pilar Rahola que metges, bombers i professors "han d'anar de la mà de la República".

Rahola ha començat exposant que "no tenim prou amb reivindicar presos, exiliats... la bandera catalana també és que funcionin els metges". "La República és que no hi hagi el que ha passat avui amb els bombers. La República és que els mestres puguin fer la feina adequadament, si la República només és aixecar la bandera, tenim un problema. Avui posaria un semàfor vermell al Govern", ha afegit.

Aleshores ha intervingut la presentadora i ha manifestat que "això que estem vivint, aquests sectors socials, troncals, estructurals, en tot cas han d'anar de la mà de la República". "Sense ells no hi ha país, eh!", ha reblat.

La col·laboradora del programa ha donat la raó a Helena García Melero i ha apuntat que "quan et vénen els metges i et diuen és que la reivindicació fonamental per la qual no volem cedir són les 28 visites, perquè volem atendre 10 minuts a les persones que venen, mínim, sóc incapaç de dir que no".

"Si no planteu-vos a Madrid i que els diners que ens deuen des de Madrid que se'ls donin als metges. Voldria tenir un relat de Govern per agafar-me i dir s'estan fent coses", ha sentenciat.

Publicitat

64 Comentaris

Publicitat
#56 Ron bacardi, Málaga, 17/03/2019 - 19:51

Me parece increible que una peruodista desde una tv publica se atreva a decir que es lo que tienen que hacer bomberos, policias,medicos...¿pero esta quien se cree que es para decir eso? Despues hay quien no entiende porqué se dice que TV3 es separatista

#55 Rogeli, Tornabous, 01/12/2018 - 18:26

García Melero passi si us plau pel catalanitzador de cognoms.
La Rahola sense comentaris una fanática i pillastre cum laude.

#54 Neferu, Barcelona, 01/12/2018 - 16:32

Exacto reina. sin médicos, sin policías, sin bomberos, no habría país pero para eso NO se necesita una república bananera como la que saldría del procés. Con o sin monarquía todos los profesionales que cuidan del bienestar físico y/o mental de los ciudadano necesitan ser tenidos en cuenta para no devaluar su profesión .

#53 M, Sabadell, 01/12/2018 - 12:47

Algunas lumbreras ignoran que no se puede ir de la mano de algo inexistente e imaginario, como es la república catalana.
Todos los sectores de la sociedad catalana se empiezan a percatar de que de ilusiones no se puede vivir, a pesar de que les intenten vender lo contrario de manera insistente y machacona.

#52 Joan Carles, Barcelona, 01/12/2018 - 11:18

Una altra que viu i reviu,la molt vivales, del procés.