Publicitat
Comunicació · 30 de Novembre de 2018. 13:41h.

Una presentadora de TV3 diu que els metges han "d'anar de la mà de la República"

Helena García Melero: "Sense ells no hi ha país"

La conductora del programa 'Tot es mou' de TV3, Helena García Melero, ha assegurat durant la secció que protagonitza la periodista Pilar Rahola que metges, bombers i professors "han d'anar de la mà de la República".

Rahola ha començat exposant que "no tenim prou amb reivindicar presos, exiliats... la bandera catalana també és que funcionin els metges". "La República és que no hi hagi el que ha passat avui amb els bombers. La República és que els mestres puguin fer la feina adequadament, si la República només és aixecar la bandera, tenim un problema. Avui posaria un semàfor vermell al Govern", ha afegit.

Aleshores ha intervingut la presentadora i ha manifestat que "això que estem vivint, aquests sectors socials, troncals, estructurals, en tot cas han d'anar de la mà de la República". "Sense ells no hi ha país, eh!", ha reblat.

La col·laboradora del programa ha donat la raó a Helena García Melero i ha apuntat que "quan et vénen els metges i et diuen és que la reivindicació fonamental per la qual no volem cedir són les 28 visites, perquè volem atendre 10 minuts a les persones que venen, mínim, sóc incapaç de dir que no".

"Si no planteu-vos a Madrid i que els diners que ens deuen des de Madrid que se'ls donin als metges. Voldria tenir un relat de Govern per agafar-me i dir s'estan fent coses", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

71 Comentaris

Publicitat
#61 Antonio, Malaga, 26/07/2019 - 08:00

!Que mal suena el catalan! Quizás el castellano tenga tambien un sonido poco agradable al oído, pero claro, como es mi idioma no lo percibo.
Y aún suena peor, el catalán, cuando es hablado por mujeres.
Saludos

#60 No ho tinc clar, can Ràbia, 09/07/2019 - 12:08

Estic alucinat, tot deu parlant d'una república que no veig enlloc, o soc jo que m´he tornat boig o alguns desbarren.

#59 Consultor, Molins, 30/06/2019 - 19:26

La “paellas” puede decir cualquier barbaridad, da igual, es indepe hasta las bragas, todo cabe

#58 Perote, Barcelona, 30/06/2019 - 03:58

Dinero del estado, para pagar servicios elementales? Por supuesto.
El problema está, en que el gobierno central lo envía a la Generalitat,y éstos, lo invierten en viajes a waterloo, a crear embajadas, a gastar en lazos,fletar transporte para intimidar al parlamento europeo,,,
Seguimos?

#58.1 Javi, Tordera, 22/09/2019 - 15:24

No,Perote la culpa la tiene el Estado Español,el Estado opresor.Manda huevos y que haya gente que se crea todo lo que dicen esta gentuza.Pena siento de mi tierra.

#57 Hola edux, Alicante, 17/05/2019 - 16:45

Pero si lla los tenéis adoctrinados a todos ellos, Haora estáis con los inmigrantes i delincuentes d toda índole,sois tots uns fills d putes.