Publicitat
Comunicació · 18 de Febrer de 2015. 10:44h.

Una presentadora de TV3 diu que l’independentisme "genera il·lusió"

També que "és transversal i permet repensar el model de país”

Una presentadora de TV3 diu que l’independentisme "genera il·lusió"

Heredia, amb Bassat

El publicista Lluís Bassat, en una entrevista a Els Matins de TV3, ha considerat que “no era el moment oportú” per al procés sobiranista. “Ens hem desviat del tema fonamental, quan hi havia la crisi s’havia de solucionar la crisi. Primer s’havia de solucionar els problemes de la gent que no té per menjar. Després, fes el que vulguis”, ha manifestat.

La presentadora, Lídia Heredia, li ha recordat aleshores que “hi ha qui manté que l’independentisme és un objectiu que es ven bé”. “Té coses que en termes de publicitat vostè ho faria molt bé. Genera il·lusió, és transversal i permet repensar el model de país”, ha enumerat la periodista.

Bassat, aleshores, ha matisat que “no estic en contra de res. Si em diuen que la majoria vol la independència, jo el primer. Però primer s’han d’arreglar altres coses. No pot ser que a Caritas no hi càpiga més gent”. També ha deixat clar que “no veig una Catalunya separada de l’Estat espanyol a dins d’Europa”.

“És evident que si sortim d’Espanya sortim d’Europa”, ha afirmat el publicista. “No dic que no podem tornar a estar, però jo no vull estar ni un dia fora d’Europa. Ja vaig patir durant el franquisme tenir que anar a tot arreu amb el passaport. No es podia importar ni exportar gairebé res. No vull estar fora d’Europa de cap de les maneres”, ha deixat clar.

En aquest sentit ha avançat que “votaré el que sigui si els europeus em diuen que no deixarem d’estar a Europa mai”. Bassat ha sentenciat que en cas de no poder seguir a Europa “no estaré per la independència, estaré per continuar a Europa”.

Publicitat
Publicitat

128 Comentaris

Publicitat
#65 santiago, badalona, 11/07/2016 - 18:24

well, aaaaaaaaaaa TV3 ME ROBA eeeeeeeeeee mmmmmmmmmmmm TV3 ENS ROBA aaaaaaaaaaaa eeeeeeeeeee BASICAMENT aaaaaaaaaaaa mmmmmmmmmmm

#64 BEJOTA, bcn, 24/02/2015 - 14:29

Los simpatizantes de Mas y Junqueras no se creen su plan.

Ni los independentistas creen que es posible la secesión de Cataluña.
Un sondeo para 8TV señala que solo un 17% de los catalanes cree que Cataluña será un Estado independiente en el año 2020. Un 68,2% está seguro de que seguirá.

#63 A. Romero Pérez, Sant Boi de Llobregat, 20/02/2015 - 21:51

Para generar ilusión ya está la ONCE. Seguro que si solo veis TV3 no os habéis enterado de su slogan. Lo que generará será odio, frustración incluso si la conseguís. No hace falta estudiar en ninguna Universidad porque todo seguirá igual si no peor. Santa innocència que rima amb indecencia.

#62 Cesc, Bcn, 20/02/2015 - 11:34

Pregunteu-li al propagandista jueu Bassat si "és el moment oportú" per continuar ammpliant el "Gran Israel" i ja veuràs com opinarà el contrari del que afirma de CAT...

#61 Tirant, bcn, 20/02/2015 - 10:07

Tots els que treballen a TV3 estan seleccionats en raó a la seva adhesió al separatisme. I és lògic que sigui així perquè es tracta d'una televisió pública utilitzada particularment per abocar propaganda separatista tot el dia, a cada hora i amb qualsevol pretext. Cap novetat ...