Publicitat
Comunicació · 25 de Novembre de 2011. 12:43h.

Una presentadora d'informatius 'engega' Obama

Tatiana Limanova ha estat acomiadada per "grollera violació de les regles de disciplina"

La periodista russa Tatiana Limanova ha estat acomiadada després de dedicar un gest despectiu a Obama en ple informatiu. En pronunciar el nom del president dels EUA, Limanova va aixecar el seu dit davant les càmeres. La periodista russa informava de la presència de Barack Obama a la Cimera de Cooperació Econòmica Àsia-Pacífic.

El president rus "Dimitri Medvédev va assumir avui la direcció" de l'APEC. "Aquesta funció la exercia abans el mandatari nord-americà Barack Obama" va llegir la periodista i va aixecar immediatament el dit cor amb el que va fer el obscè gest davant les càmeres.

Les imatges van ser suprimides del portal del canal de televisió rus REN-TV, però a Internet circulen centenars de reproduccions del vídeo. El canal, per la seva part, va explicar aquest dijous en un comunicat que la periodista va fer en realitat el seu gest a l'equip de càmeres, pensant que la seva imatge no estava sent emesa.

Tot i això, ha decidit acomiadar del seu lloc en la cadena de televisió perquè "considera que va passar una grollera violació de les regles de disciplina en l'antena i com una falta professional".

Limanova, en directe
Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Ramon, Barcelona, 25/11/2011 - 18:48

Per què us penseu que a la te-ven3 cada dia enfoquen menys temps els presentadors mentre llegeixen la notícia de la retallada del dia del PPciu?