Publicitat
Comunicació · 28 de Juny de 2013. 14:05h.

Una presentadora fa publicitat amb la mort del seu marit

Raquel Sánchez Silva agraeix el suport rebut "a través del meu Sony Experia Z"

La presentadora de televisió, Raquel Sánchez Silva, ha desfermat la polèmica per la seva forma d'agrair el condol dels seus seguidors després de la mort del seu marit, el càmera de televisió Mario Biondo, a causa d'un infart.

En un episodi també recollit per Periodista Digital, Sánchez Silva, que concedia les seves primeres declaracions a Ana Rosa Quintana (Telecinco) després de la mort, va voler enviar "un petó molt fort Ana, a tu i a tot el teu equip, que em van arribar tots els vostres missatges gràcies al meu Sony Experia Z".

"Sempre, durant tota la meva vida, i especialment durant la meva vida professional, he demanat i exigit a la gent que vull i a la que treballa amb mi valentia, valor i superació de les pors. Avui, Sony m'ha donat l'oportunitat, no només de nedar amb taurons, sinó d'enfrontar-me a moltes altres pors amb què ara convisc. Hi ha taurons fora dels aquaris que són molt més perillosos", va afegir.

La germana del mort, Emanuela Biondo, va atacar la presentadora i va afirmar que "el seu dolor és fals i em fot", a més de demanar "veritat i justícia". "El 22 de juny, ni tan sols una flor li ha enviat, en fi, massa compromisos, sol, mar, amics, rialles ... quina pena fa alguna gent... el súmmum", ha lamentat.

Mario Biondo, de 35 anys, va morir fa un parell de mesos després patir un infart. Al principi es va apuntar que es podria tractar d'un suïcidi, especulació que la presentadora de Cuatro ha volgut desmentir. En aquest sentit es va assegurar que Biondo podria haver mort després d'una pràctica sexual en solitari.

La presentadora, amb el seu telèfon
Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#8 daniel, malgrat de mar, 29/06/2013 - 14:19

d,aqui a quatre dias posaran a la porta dels tanatoris publicitat

#7 berilsa, barcelona, 29/06/2013 - 00:51

fa vergonya aquesta vidua...

#6 Pere, BCN, 28/06/2013 - 19:43

No se fins a quin punt aquesta marca esta contenta amb aquest tipus de plublicitat. Ho escric des del meu IPhone 4. :-)

#5 Mireia, Tarragona, 28/06/2013 - 19:12

Un parell de puntualitzacions. El marit no va morir fa dos mesos, va morir no fa ni un mes i en cap moment sha dit que fos un infart.
Trobo penós que es critiqui que la noia faci publicitat. Cadascú porta el dol com vol, tothom té dret a continuar endavant i si a ella vol treballar, doncs endavant!

#5.1 Bud, Barcelona, 28/06/2013 - 19:56

També n'hi ha molts que una setmana després de morir el seu cònjuge ja estan amb un altre.
No passa res... que aquí cadascú porta el dol com vol... com si aquí no hagués passat res.
Penós.

#5.2 albert, badia, 28/06/2013 - 23:42

Jo et trobo penosa a tú. Espero que ningu no em critiqui ... Cadascu administra el seus judicis com vol

#4 xaviacus, LH, 28/06/2013 - 16:35

ups... no se, no m'atreveixo a jutjar-ho sense coneixer a aquesta noia...
té tot el dret a continuar la seva vida i tirar endavant...