Publicitat
Comunicació · 30 de Novembre de 2011. 10:50h.

Una productora propera al PSC gestionava la tele de l'Hospitalet

Un dirigent d'ERC afirma que la concessió a Lavinia està "inflada"

Una productora propera al PSC gestionava la tele de l'Hospitalet

Edifici de L'Hospitalet TV, en una foto d'arxiu

El dirigent d'ERC de l'Hospitalet -i d'Els Verds- Antoni Garcia afirma al seu bloc que la concessió per part del govern municipal a la productora Lavinia -propera al PSC- per gestionar els mitjans públic del municipi està "inflada".

En aquest sentit, explica que "des del grup majoritari del govern municipal es repeteix reiteradament que els comptes municipals no es poden permetre un pressupost de  prop de 3 milions d’euros per la TV local que està gestionada pel grup Lavinia".

És per això que insta a l'alcaldessa socialista, Núria Marín, que "expliqui els números de la gestió de Lavinia  quan des de diferents àmbits es comenta que la concessió aquest grup ha estat inflada" perquè "amb pressupostos més auster i no inflats avui no estaríem parlant del tancament de la TV i la radio local".

"El que realment m’agradaria es saber  en que s’ha gastat aquest diners  el grup Lavinia .Ho dic  perquè la majoria de treballadors de la TV cobren  entre 1.000 i 1.500 euros nets, els materials i les instal·lacions eren pròpies de l’Ajuntament i la producció pròpia de programes era la justa i necessària", afegeix Garcia.

Sobre la productora, el dirigent d'Esquerra denuncia que "l’empresa de Lluís Garriga ha rebut grans contractes per part de diferents administracions públiques en mans dels socialistes ja sigui per TV locals, gestió de web municipals , plan E... i a més  la web nacional del PSOE i  de diferents agrupacions".

Per últim, constata que "l’informe de fiscalització de l’any 2005 de la sindicatura de comptes de Catalunya va trobar que l’anterior alcalde de L’Hospitalet -Celestino Corbacho- com a president de la Diputació de Barcelona va contractar de forma irregular en 2004 i 2005 catalana Lavinia".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#13 jordi, l'h, 01/12/2011 - 01:22

aquí a l'h,la contractació inflada i amb subvencions d'altres administracions està a l'ordre del dia però tothom calla,sera per algo!!!!
i us ho dic de bona tinta!!!!

#11 antonio peiro, lleida, 30/11/2011 - 16:11

Pues machos, se termino el chollo, sin dinerito publico, os veo a todos en el paro

#10 Sergi, L'Hospi, 30/11/2011 - 16:04

Si ho sabia tothom que el PSC estaba fins les orelles!!!

#9 Elvira, HOSPITALET DE LLOBREGAT, 30/11/2011 - 13:32

Ara toca tancar després de que els socialistes i els seus socis d'iniciativa hagin fet els negocis amb les seves productores. 3%?????

#8 Furibundo, Hozpi, 30/11/2011 - 13:29

Eso pasa por votar siempre a los mismos .... Se apoltronan.