Publicitat
Comunicació · 13 de Novembre de 2019. 11:39h.

Una reportera de TV3 acusa "la policia espanyola"

"M'han fet marxar de molt males maneres"

La reportera de TV3 desplaçada a Salt per a cobrir els talls de carreteres dels CDR s'ha queixat durant el seu directe de l'actitud de "la policia espanyola" i l'ha contraposat amb la dels Mossos d'Esquadra, que "no m'han posat cap problema" per fer la seva feina.

"Un cop he arribat a la furgoneta de la policia espanyola, que eren els que estaven fent identificacions, no m'han deixat passar. Jo els he explicat que només volia mirar què passava, volia informar, però m'han fet continuar avall i per tant separar-me de la resta del meu equip i, per tant, quedar-me jo amb la càmera i el micròfon dalt del pont", ha lamentat.

"Els hi explicat que si feien això el que feien era separar-nos i no han volgut atendre a raons, de fet m'han fet marxar amb molt males maneres", ha criticat. En aquest sentit ha explicat que un grup de manifestants retinguts que només volien "anar a buscar el cotxe" també han patit problemes.

La reportera ha relatat que aquests joves no han tingut cap problema" amb els Mossos "però un cop han arribat al control de la policia espanyola els han fet aturar, els han fet ensenyar tot el que duen a les motxil·les, els han fet identificar amb els DNI, els han volgut registrar, però finalment els han deixat passar".

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#34 Torental, Torrecilla, 14/11/2019 - 15:21

Luego dicen q no es teleproces

#33 Albert, Blanes, 14/11/2019 - 12:25

Que raro que no dijera que le han tocado los pechos...

#32 agarraos de lo que os viene, Barcelona, 14/11/2019 - 09:54

El día que se pueda hay que limpiar y desinfectar TVprusés de arriba a abajo.

#31 Alex, Barcelona, 14/11/2019 - 09:27

qué ascazo, cierre ya por favor, cierre ya !

#30 Toño, Valcarca, 13/11/2019 - 21:46

Como que policía española..cateta ignorante..eran mosos de escuadra que en sus chalecos pone policía y un número para equivocarnos...no pone mosos de escuadra que es lo que tenían que poner...leeis policía y ya creéis que so nacionales...no digáis española porque tan española es la Policía Nacional mosos de escuadra tu y yo.vaya secta tenéi