Publicitat
Comunicació · 13 de Maig de 2018. 10:21h.

Una tertuliana de RAC1 titlla Arrimadas de "pajarraca"

Pilar Carracelas: "una cosa interessant de Ciutadans és la varietat de macarrisme que ens ensenyen que existeix”

Una tertuliana de RAC1 titlla Arrimadas de "pajarraca"

La tertuliana de RAC1, Pilar Carracelas, en el seu compte de twitter, ha titllat la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas García, de "pajarraca" i el portaveu de la formació al Congrés, Juan Carlos Girauta, de "macarra".

"Mira, @InesArrimadas, el pitjor és que vosaltres no necessiteu defensar explícitament la vostra nació en tuits ni en articles perquè disposeu del poder per exercir el supremacisme sense dir-ho. Així que menys lliçons, pajarraca", ha escrit.


"Molt estupenda es posa @InesArrimadas, del partit que té al macarra que diu aquestes coses. Però clar, el supremacisme de @CiudadanosCs no és criticable, perquè és el supremacisme bo", ha afegit.

Amb aquestes paraules, Carracelas feia referència a un tuit de Juan Carlos Girauta del passat 5 de maig al qual el dirigent de Ciutadans afirmava que "a la meva ciutat, he d'aguantar constants provocacions de gentussa separata. Els insults de carrer els aguanto sense parpellejar. En cafeteries, restaurants o cinemes, i en família, no els tolero. Acabarem malament. Acabareu".


Carracelas, d'altra banda, ha considerat que "una cosa interessant de Ciutadans és la varietat de macarrisme que ens ensenyen que existeix". "Espero que tinguin en compte @InesArrimadas l'any vinent als Goya com a millor acriu revelació", ha apuntat finalment.

Publicitat
Publicitat

93 Comentaris

Publicitat
#57 Tirant, Bcn, 22/10/2019 - 13:41

Estan frustrats i rabiosos pel fracàs del "procés" i això els augmenta el nivell d'odi i rancúnia. Insulten, calumnien, menyspreen ... Donen més pena que una altra cosa ..

#56 julià Sorel, Granollers, 15/05/2018 - 19:21

La Pilarin Carracelas no era ningú fins que es va fer novia del Piqué, no el del Barça, el cap de premsa de Mas, Puigi , etc .Si, home!, aquell senyor pelut d'ulleres estrafolaries de color. Tot dit

#55 Rodejet, Barcelona, 14/05/2018 - 16:54

Losantos, el principal avalador de C'S ha demanat que Barcelona, la suposada capital de Tabarnia sigui bombardejada.

#55.1 pepe, andorra, 16/05/2018 - 12:18

vaya, no sabia q los rodajillos escucharan a fedeguico....¿Y dice eso de verdad o es como el montaje de la violación inexistente por la q se intenta coaccionar al pode judicial? Si lo dice un separata, seguro q es mentira, esta manipulado o lo sacan de contexto......

#54 pepe, andorra, 14/05/2018 - 14:42

por una España de todos, la escuela en español....

#53 pepe, andorra, 14/05/2018 - 11:48

por una España de todos, la escuela en español....