Publicitat
Comunicació · 13 de Maig de 2018. 10:21h.

Una tertuliana de RAC1 titlla Arrimadas de "pajarraca"

Pilar Carracelas: "una cosa interessant de Ciutadans és la varietat de macarrisme que ens ensenyen que existeix”

Una tertuliana de RAC1 titlla Arrimadas de "pajarraca"

La tertuliana de RAC1, Pilar Carracelas, en el seu compte de twitter, ha titllat la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas García, de "pajarraca" i el portaveu de la formació al Congrés, Juan Carlos Girauta, de "macarra".

"Mira, @InesArrimadas, el pitjor és que vosaltres no necessiteu defensar explícitament la vostra nació en tuits ni en articles perquè disposeu del poder per exercir el supremacisme sense dir-ho. Així que menys lliçons, pajarraca", ha escrit.


"Molt estupenda es posa @InesArrimadas, del partit que té al macarra que diu aquestes coses. Però clar, el supremacisme de @CiudadanosCs no és criticable, perquè és el supremacisme bo", ha afegit.

Amb aquestes paraules, Carracelas feia referència a un tuit de Juan Carlos Girauta del passat 5 de maig al qual el dirigent de Ciutadans afirmava que "a la meva ciutat, he d'aguantar constants provocacions de gentussa separata. Els insults de carrer els aguanto sense parpellejar. En cafeteries, restaurants o cinemes, i en família, no els tolero. Acabarem malament. Acabareu".


Carracelas, d'altra banda, ha considerat que "una cosa interessant de Ciutadans és la varietat de macarrisme que ens ensenyen que existeix". "Espero que tinguin en compte @InesArrimadas l'any vinent als Goya com a millor acriu revelació", ha apuntat finalment.

Publicitat

92 Comentaris

Publicitat
#56 julià Sorel, Granollers, 15/05/2018 - 19:21

La Pilarin Carracelas no era ningú fins que es va fer novia del Piqué, no el del Barça, el cap de premsa de Mas, Puigi , etc .Si, home!, aquell senyor pelut d'ulleres estrafolaries de color. Tot dit

#55 Rodejet, Barcelona, 14/05/2018 - 16:54

Losantos, el principal avalador de C'S ha demanat que Barcelona, la suposada capital de Tabarnia sigui bombardejada.

#55.1 pepe, andorra, 16/05/2018 - 12:18

vaya, no sabia q los rodajillos escucharan a fedeguico....¿Y dice eso de verdad o es como el montaje de la violación inexistente por la q se intenta coaccionar al pode judicial? Si lo dice un separata, seguro q es mentira, esta manipulado o lo sacan de contexto......

#54 pepe, andorra, 14/05/2018 - 14:42

por una España de todos, la escuela en español....

#53 pepe, andorra, 14/05/2018 - 11:48

por una España de todos, la escuela en español....

#52 Josep, Espot, 14/05/2018 - 09:25

L'unic que puc dir, es que te un bon polvo. I de la manera que escriu, macarrisme...., es que deu ser de l'ofici.

#52.1 pepe, andorra, 14/05/2018 - 11:46

opino igual, lo divertido del asunto es q cuando sale un tio cachas en un anuncio, las tías dicen lo mismo, pero eso no es machismo, claro, el tener deseo sexual o deseo, parece ser q es pecado, solo q esta vez en lugar de la inquisicion o la iglesia, van disfrazados de progres y modernos.....

#52.2 pepe, andorra, 14/05/2018 - 11:48

y claro q es del oficio, lo unico q en lugar de vender su cuerpo ha vendido su alma por un plato de lentejas, pq esta seguro q no le falta de nada a fin de mes. ¿Donde trabaja esta señorita o señora? Seguro q en la empresa privada sin contratos de algo publico, no.