Publicitat
Comunicació · 25 d'Abril de 2017. 14:55h.

Una tertuliana de TV3 compara Soraya amb el franquisme

La periodista Marta Lasalas defensa les paraules de Puigdemont de què el PP són “hereus” del règim franquista

La periodista Marta Lasalas s’ha enfadat amb el politòleg Nacho Martín Blanco a Els Matins de TV3 després que aquest li hagi retret que relacionés la vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, amb el franquisme. Lasalas, que defensava unes declaracions de Puigdemont on el president comparava el PP amb el franquisme, s’ha indignat perquè Martín Blanco no la deixava parlar.

La periodista ha qüestionat la presència de Soraya a Barcelona i l’ha acusat de donar “cops de colze” per acudir a diferents actes a Catalunya. En aquest sentit, l’ha instat a “acabar amb els atacs a la immersió lingüística a l’Ensenyament” enlloc d’anar a aquest actes.

Nacho Martín Blanco ha replicat que la immersió “no té res a veure” amb el que s’estava parlant a la taula, davant del que Lasalas li ha retret que “tu has dit que no hi ha res més allunyat del franquisme que la vicepresidenta”. “No és un hereu del franquisme un ex ministre del PP que acabem de veure aquí…?”, ha preguntat en referència a Gallardón, “que escoltava el Cara al Sol emocionat”. “Té molt a veure!”, ha sentenciat.

El politòleg ha considerat que l’argument de la periodista era “un autèntic disbarat” i no era “raonable”. Lasalas s’ha encès i ha demanat a Martín Blanco que la deixés parlar. “He estat callada mentre tu deixaves anar el teu míting”, li ha etzibat.

Martín Blanco ha insistit que “comparar Soraya amb el franquisme és un autèntic despropòsit”. “Et sembla raonable la comparació?”, li ha preguntat a la periodista. “Jo només t’estic dient el que va dir el president de la Generalitat, no el que tu dius que va dir. Prou!”, ha tancat la periodista. “Ja està bé! ja està bé”, ha repetit.

Lasalas i Martín Blanco
Publicitat
Publicitat

53 Comentaris

Publicitat
#32 Carlos, Barcelona, España, 26/04/2017 - 10:44

Lasalas y su marido son los verdaderos "enfants terribles" del periodismo ultranacionalista catalán. Quién nos iba a decir que Antich acabaría siendo indepe! Je, je... Todo esto es de risa.

#31 CADA DIA TOTS ELS DIAS, Barcelona, 26/04/2017 - 10:12

La questio es ESCAMPAR M.....
que sempre
ALGO QUEDA

#30 Cap gros, Palamos, 25/04/2017 - 21:58

Estan nerviosos els indepes perque han enredat molta penya i ara es veura el gran ridicul, per cert, soraya franquista? pero si el indepe n° 1, mossen junqueres, es molt amiguet d ella i sentenen molt be

#29 Escèptic, Bcn, 25/04/2017 - 20:44

Perquè li costa tant al Nacho reconèixer obertament que és del PP a matar? Per lo demés m' agrada força com a tertulà. De l'altra senyora ni idea, però per la pinta imagino que d' esquerra radical

#27 Carlos Gomez, l´escupeta nasiunal, 25/04/2017 - 19:06

Ja han de recorrer a la mal anomenada Ley de Godwin projectant en el contrari les propies miseries.

Es fantastic que sigui el 129bis, precisament ell, qui atribuexi l´exclusivitat d´afinitats molt ben viscudes amb la dictadura franquista a l´adversari politic

I grotesc, com ho es el personatge.