Publicitat
Comunicació · 15 de Juny de 2017. 14:01h.

Una tertuliana de TV3 només suspendria el referèndum si l’Estat “comença a matar gent”

La periodista Àstrid Bierge adverteix el Govern que si no es fa la consulta “ens enfadarem molt”

La periodista Àstrid Bierge, durant la tertúlia del Més 3/24 de dilluns passat, va assegurar que “l’única excusa perquè no hi hagi referèndum és que comencin a matar gent”. Bierge va afegir, tanmateix, que “això no ho faran”, però va voler advertir al Govern que en cas que finalment no hi hagi referèndum “ens enfadarem molt”.

La tertuliana va comentar d’entrada que “a mi em fa una mandra tremenda parlar de les declaracions dels polítics unionistes perquè es com un disc que sempre s’està repetint”. En aquest sentit va assenyalar que “preferiria parlar de l’entrevista” de diumenge passat a Puigdemont i Junqueras.

“Per primera vegada tenim un vídeo que si no hi ha referèndum els hi podem ensenyar a Puigdemont i a Junqueras i dir-lis que han estat uns covards i uns incompetents. Ens han dit que hem d’estar tan tranquils, Vicent Sanchis va ser molt concís intentant interpel·lar-los… només ens van dir que no hem de patir per res que ho tenim tot controladíssim”.

67 Comentaris

Publicitat
#55 Mesetario, Meseta, 19/06/2017 - 14:20

Señora Àstrid Bierge, me da que en unos meses usted se va a enfadar mucho.
Y me da que mucho político indepe se ha enfandado al oírla, porque usted dice "no empezarán (se supone que el gobierno español) a matar gente" , algo que sí hacía Franco de manera industrial, y se supone que ahora el gobierno español es como Franco.

#54 LucioAnneo, Barcelona, 16/06/2017 - 19:29

– Haga el favor de poner atención en la primera cláusula porque es muy importante. Dice que… la parte contratante de la primera parte será considerada como la parte contratante de la primera parte. ¿Qué tal, está muy bien, eh?
– No, eso no está bien. Quisiera volver a oírlo.
– Dice que… la parte contratante de la primera parte será

#53 Toni, barcelona, 16/06/2017 - 15:57

Os enfadereis mucho....¿Y que haréis,asesinar gente como las otras veces que llevasteis a cabo vuestros delirios?Y dicesque te parecen cansínas las declaracone de los politicos "unionístas".¿Te has parado a pensar lo cansínos que SI sois los seguidores del Magno Imperi Galactic de Narnialunya?E ARA SI lo llevamos oyendo tantos años que el Dia de

#51 JoanThe Manager, Barcelona, 16/06/2017 - 12:55

TV3 un mitjà ruïnós, mentider i fanàtic però cal reconèixer la seua funció social de treure noies com aquesta de la pobresa. Gràcies als diners públic periodistes sense talent podé fer carrera a Catalunya.

#50 Galba, Bcn, 16/06/2017 - 12:39

Aquesta noia de qui es nevoda?