Publicitat
Comunicació · 14 de Març de 2018. 10:01h.

Una tertuliana propera a la CUP perd els nervis a TV3

La periodista Laura Fàbregas treu de polleguera l'excandidata de la CUP Bel Olid

El presentador del programa Mes 324, Xavier Graset, ha hagut de fer callar la taula de tertulians abans d'entrevistar la directora de l'Oficina Internacional d'Educació de la Unesco, Mmantsetsa Marope, perquè les tertulianes Laura Fàbregas i Bel Olid seguien discutint després de protagonitzar un parell d'enganxades durant la tertúlia. "Si us plau, podeu callar? Estem fent una entrevista... justament hem de parlar d'educació, doncs reclamo educació", ha demanat.

La primera enganxada entre les dues tertulianes s'ha produït per l'informe que ha presentat Amnistia Internacional en què acusa Espanya d'abusar de la llei per reprimir la llibertat d'expressió. La periodista Laura Fàbregas ha qüestionat la "garantia de neutralitat" de l'informe perquè "està fet a Espanya" i ha recordat que "Amnistia Internacional no tenia permís de comentar la realitat del país on estan".

"A tu et sembla correcte que Valtonyc tingui una condemna de tres per fer un rap? O et sembla correcte que es posin denuncies per fer un tuit?", li ha preguntat la candidata de la CUP a les darreres eleccions al Parlament i la periodista l'ha interromput per dir que "jo com a periodista faig una pregunta".

Aleshores Olid li ha etzibat que "no m'interrompen els 'machirulos', no m'interrompràs tu". "Jo es que aquestes antisistemes que viviu del públic, tots treballeu per empreses públiques... aquesta cosa d'antisistema", li ha replicat Fàbregas a l'escriptora, que li ha dit que "et puc ensenyar el meu currículum quan vulguis. En vint anys he traduït més de cent llibres i, per tant, no visc de res públic".

Graset ha demanat tranquil·litat i que "no parleu les unes de les altres", però la discussió ha continuat. "Puc acabar una frase sense que m'interrompis?"; ha demanat Bel Olid a Laura Fàbregas, que ha contestat: "sí, senyora antisistema! Acabi!". "No pares de dir bestieses", li ha retret l'escriptora.

La tensió s'ha incrementat quan s'ha tractat la conversa filtrada del diputat al Parlament i número tres del partit, Lluís Salvadó, i la periodista l'ha defensat. Això ha crispat Bel Olid, que ha qualificat les declaracions de "discurs d'odi" perquè "està discriminant" i s'han tornat a discutir amb contínues interrupcions i retrets entre les dues.

"Serà molt més interessant la propera entrevista que sentir-la a ella", ha sentenciat Olid, que ha lamentat "la nit que m'estàs donant". La discussió ha continuat quan Graset ha abandonat la taula per fer l'entrevista a Marope i aleshores ha estat quan el presentador s'ha girat i ha reclamat "educació" a les tertulianes, que seguien discutint fora de micròfon.

Publicitat

68 Comentaris

Publicitat
#24 Rufian & Talegon -Jokes-, La Mina al Pruses, 20/02/2019 - 18:55

Esta pajara gasta una agresividad y sectarismo insultante. Un mal ejemplo ..... para lis niños.

#23 Rufian & Talegon -Jokes-, La Mina al Pruses, 04/12/2018 - 17:44

Laura ---tertuliar con la cobra de multi-colores fashion de extrema sinverguenzeria es como platicar con un mono agresivo.

#21 jfuertesf, Barcelona, 08/09/2018 - 21:04

Es que mi amiga Laura es mucha Laura para estos hiperventilados. Hace las preguntas con suavidad, y tienen una carga de profundidad letal. Genial.

#19 Papitu, el de Sanes, 15/03/2018 - 10:30

Doncs a mi el que em posa nerviós és el tupé de la sra Olid

#18 Kropotkin, Vic, 15/03/2018 - 09:54

He de confesar que amí tambien me encantas las antisistema que viven del sistema a todo trapo. Son fascinantes... Jua, jua, jua,...