Comunicació · 18 de Desembre de 2018. 11:40h.

"Us acabareu carregant el país!"

Màrius Carol: "què voleu, petar-lo? Doncs jo no"

El director de La Vanguardia, Màrius Carol, durant la tertúlia d’El món a RAC1 de dilluns, es va enfrontar a Antonio Baños i Pilar Rahola, que defensaven les accions previstes pels CDR amb l'objectiu de boicotejar el Consell de Ministres que divendres se celebrarà a Barcelona.

"No poden anar a la Vall d'Aran? Deixeu ja Barcelona en pau, home!", va exclamar Carol, davant del que Baños va replicar que "per què han de venir aquí a Barcelona?" els ministres. El director de La Vanguardia, però, va argumentar que "els ciutadans de Barcelona tenim tot el dret d'entrar i sortir de la nostra ciutat. I la gent que ve aquí a gaudir té tot el dret a fer-ho".

"L'altre dia eren 100 persones que van tallar l'autopista. Quin país voleu? expliqueu-me quin país voleu! aquest és el país que voleu? què voleu, petar-lo? Doncs jo no, i em trobareu sempre de front", va remarcar.

La discussió amb Baños va pujar de to i Carol va exclamar que "aquí no n'ha vingut cap, d'imbècil! i si n'ha vingut algun, no sóc jo!". "Qui t'ha dit imbècil?", li va preguntar Baños. "M'estàs tractant com una criatura, explicant-me que són els sindicats! que m'estàs dient?", va replicar Carol.

"Aneu a Vic! no és la capital de la Catalunya catalana? aneu a Vic!", va afegir. "No patiu que us acabareu carregant el país! Perquè el que voleu de veritat és que guanyi la dreta. I aleshores posar tota la gent al mateix costat de la trinxera. És una estratègia. No està malament", va considerar. "Rebenteu el PSOE, però ja veureu que és el que ve. Per què fer un consell de ministres és una provocació? però on estem, a quin país estem?", va preguntar.

Rahola va replicar que "en el país ferit, on hi ha vagues de fam, exili i presó! Home, clar que estem així! És que no estem en situació normal!". Baños, per la seva banda, va afirmar que "estem en un país de majoria republicana independentista" i va recordar la composició del Parlament. Carol va al·legar aleshores que "els referèndum és cada persona un vot", però Rahola va sentenciar que "el referèndum no l'hem pogut fer".

Publicitat
Publicitat

61 Comentaris

Publicitat
#39 Apocalipsis zombie, Zombieland, 19/12/2018 - 15:34

Les llàgrimes de cocodril de la vanguàrdia quasi em farien riure si no les trobés molt penoses. Sense la seva especial col.laboració no hi hagués hagut procés. Han fomentat la histèria fins a dir prou i ara què somiquen? És un espectacle patètic.

#38 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 19/12/2018 - 10:32

Que un diari hagi sobreviscut a Alfons XII, Alfons XIII, P de Rivera, a la II Republica, al franquisme, a la restauracio democratica,que tambe hagi festejat camaleonicament amb el mugros nasiunalisme mentre remenava les cireres i que ara li giri cua i que el seu editor sigui un aristocrata i Grande de España es admirable

La Vanguardia since 1881

#37 DEFENSAD, MADRIT, 19/12/2018 - 06:31

I aquest consell de ministres perquè cordons no el fan a la ILLA DE PEREJIL?; al cap i a la fi terra conquerida heroicament pel gloriós exercit espanyol.

#37.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 19/12/2018 - 07:41

Te lo explicaría, pero tú única y fanática neurona no sería capaz de entenderlo.

#37.2 opinador, Barcelona, 19/12/2018 - 08:03

ays, vuestras limitaciones os ciegan las entendederas; este consejo de ministros no es una provocación, estúpidos, es el sometimiento de Sanchez a Torra, que le exigió una reunión bilateral de gobierno a gobierno y la única forma de hacerlo sin que se note la pleitesía que ha encontrado el trepa es montando este circo para disfrazarlo

#37.3 Josep, Lleida, 19/12/2018 - 08:55

El consell de ministres que el faci on en els hi roti. Lo que si m'agradaria, és que els plastics grocs el poseu a casa vostra , pero respectant el espai public. Per que no ho feu així, per que aixó si és una provocació pels no som com vosaltres. No ho vdeieu vosaltres mateixos les bajanades que dieu. Lo vostre, un dret, lo que no provocació, gua

#37.4 pepe, andorra, 19/12/2018 - 13:39

los consejos de ministros los celebra el presidente del gobierno en el lugar de España q les da la santisima y real gana, como si ahora tuvieran q darle explicaciones a nadie. Y lo q dices de la isla esa, solo demuestra una vez mas, la infinita ignorancia q tienen todos los separatas.

#37.5 Sergi , Barcelona, 19/12/2018 - 14:58

Y porque no te vas tu a la isla perejil y te quedas alli???

#36 Carlos BCN, Barcelona, 19/12/2018 - 06:11

Si la Rahola quiere conocer un país herido, ya que es una agente israelí, se puede dar una vuelta por Palestina y saber de primera mano lo que es una colonización de verdad, y un pueblo oprimido de verdad. Y de paso quedarse por allí una temporadita con su gente.... 30 años por lo menos

#35 opinador, Barcelona, 19/12/2018 - 03:39

La poca vergüenza de la Vanguardia carece de límites, cada año el conde se ha embuchado sus buenos 15 millones por cooperar en la destrucción de Cataluña