Comunicació · 22 d'Octubre de 2012. 11:24h.

Ussía recomana a Mas demanar "perdó"

"No oblidin a Catalunya que la resta d'Espanya és el seu millor client"

Ussía recomana a Mas demanar "perdó"

Alfonso Ussía

L'escriptor Alfonso Ussía, en un article a La Razón, critica que Artur Mas "aprofitant una conjuntura econòmica difícil -a la qual tant hi han col·laborat en empitjorar els nacionalistes-, celebri 'veure Espanya contra les cordes, feble i desacreditada'".

"Més o menys el que va dir Otegi des de la presó. Sempre tan antipàtics. En el cas de Mas, una antipatia molt injusta, ja que acaba de rebre dels administradors contra les cordes, febles i desacreditats gairebé sis mil milions d'euros perquè seu Govern insisteixi en malbaratar-los en bestieses ", afegeix.

L'escriptor considera que "amb tanta antipatia no es guanyen adeptes fora dels límits provincials i autonòmics. Mas s'alegra del mal aliè, i ho reconeix, sense adonar-se que aquest mal aliè és el seu propi mal".

"No es pot anar per la vida rient dels necessitats, i menys encara, quan el necessitat ha fet un esforç per prestar el poc que li queda a qui se'n riu. El gran defecte dels nacionalistes no és altre que la seva mala educació. Insulten, i amb prou feines uns segons més tard, es queixen per haver estat insultats".

"No oblidin a Catalunya que la resta d'Espanya és el seu millor client. I no és una opinió, sinó una altra dada demostrada. Deixeu-vos doncs, d'antipaties i desafectes, demaneu perdó i seguiu fent la vostra", conclou.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#22 Bacus, Sort, 23/10/2012 - 17:32

Per la única cosa que hauriem de demanar perdó es per haver tardat 300 anys a prendre aquesta decisió.

#21 miguel angel, leon, 22/10/2012 - 23:19

Yo no entiendo el catalán, es una pena porque así podría valorar la inteligencia de los comentarios. Desde luego...

#21.1 JOSEP RUIZ GARCIA, SANTA COLOMA DE FARNERS, 23/10/2012 - 12:53

Miguel Angel como dice la cancion.........ENTONCES VETE A TU PUEBLO....... ARA HO HAS ENTÈS ?????

#20 Johan, Sants, 22/10/2012 - 21:01

espania hauria demanar perdo a tots els paisos i pobles que ha fet mal...pero la paraula perdo no extisteix al diccionari espaniol ans tot el contrari,encara volen fer mes mal i mes i mes,espania senfonsara en els seus propis fems de corrupcio i porqueria si es que no ho estan ja,fan llastima pobres

#19 Esteve, Granollers., 22/10/2012 - 20:10

Si escanya es el nostre millor client haurem de posar videovigilancia i els retol aquell de "aqui no se fia".
Ara ja se perque esta tan malament el pais, el nostre millor client no paga el que ens deu i a sobre ens roba.

#18 Perot lo Lladre, Oristà, 22/10/2012 - 19:46

Home, ja el trobava a faltar al Sr. Ussía. Oju amb aquest "pàjaru": tireu d'hemeroteques i quedareu fascinats. Anava de simpàtic antifeixista durant la transició, més tard el van abduir i el van tornar defectuós (no el van saber muntar de nou). Diu uns disbarats que el fan assemblar al Boadella.