Publicitat
Comunicació · 19 de Novembre de 2012. 11:16h.

"¿Usted es el abogado del señor Mas?"

Tensió entre Manel Fuentes i Eduardo Inda després que un portaveu de la Policia digui que l'esborrany "no té validesa jurídica"

"¿Usted es el abogado del señor Mas?"

Eduardo Inda i Manel Fuentes

El periodista d'El Mundo, Eduardo Inda, ha retret al presentador d'El Matí de Catalunya Ràdio, Manel Fuentes, que si era "l'advocat del senyor Mas i del senyor Pujol" després que el segon digués que en l'esborrany de la Policia que ha publicat el diari de Pedro J. Ramírez "no hi ha ni fets ni proves contrastades".

En aquest sentit, l'inspector de la Policia i portaveu del SUP, José María Benito, ha apuntat que "nosaltres treballem sobre la base de proves i és veritat que això és un esborrany i no té validesa jurídica, en principi. Veurem si la pot tenir en el sentit que es pugui demostrar el que en aquest document hi ha".

Fuentes li ha dit al periodista del diari de Pedro J. Ramírez que "m'ha semblat una falta de respecte per la seva part, quan sap que respecto i valoro la seva feina, que hagi dit el que ha dit perquè està absolutament fora de lloc".

"Li demano disculpes públicament", ha expressat llavors Inda, que és l'autor de la informació sobre el suposat finançament il·legal de CDC. "L'hi agraeixo, perquè sé valorar molt la seva feina. Ho hem intentat fer sempre", ha respost Fuentes.

Tot i això, el periodista d'El Mundo ha indicat que "hi ha molts mitjans de comunicació que es dediquen a intentar desacreditar les informacions dels companys perquè ells són incapaços de treure ni mitja notícia deu vegades menys important de la que hem donat".

"Si algú va parlar del Cas Palau a Catalunya va ser aquest programa", s'ha defensat Fuentes. "No estic parlant de vostè. El que passa és que nosaltres tenim l'informe i l'hem publicat. Si la Policia ha mentit o ha deixat de mentir no és el meu problema. Jo a la Policia, lògicament, li concedeixo presumpció de veracitat", ha indicat Inda.

Finalment, Manel Fuentes ha conclòs l'entrevista amb Eduardo Inda apuntant que "ens coneixem prou com perquè hi hagi determinades coses que no ens permetem ni els uns ni els altres".

Publicitat
Publicitat

132 Comentaris

Publicitat
#67 ramon, barcelona-c, 20/11/2012 - 11:31

Inda periodista que enaltece la profesion ,porqué lo digo?porque todo es relativo y si lo comparamos con la bazofia que son las tertulias españolas o si lo comparamos con el periodismo en Marruecos es un periodista aceptable otra cosa es si lo juzgamos en términos de veracidad y ética,típico español

#66 Rural, Palma, 20/11/2012 - 11:22

Inda es fems. A Mallorca el coneixem be. No entenc com una radio oficial catalana li pot donar credit.

#65 laila, bcn, 20/11/2012 - 09:25

Això és molt brut, llencen una acusació a 2 dies de les eleccions i quan es comprovin les dades falses o no, el mal ja estarà fet. Espero que els surti el tret per la culata i la gent confïi més en la paraula dels seus presidents que en un esbirro del P.J.

#65.1 ciu mafiosos, bcn, 20/11/2012 - 18:52

Tothom sap que els convergents son una màfia. Només s'ha de veure el Palau de la Musica

#65.2 Toni, Barcelona, 20/11/2012 - 21:16

Laila, és tal com ho dius, a 2 dies de les eleccions els del PP també van dir que l'autor dels atemptats de Madrid era ETA, però la gent va veure clar i es va demostrar que havia estat AlQaida. Angel Acebes i Aznar es van afartar de dir m-e-n-t-i-d-e-s gruixudes, però el PP va perdre les eleccions

#64 Antonio, Barcelona, 20/11/2012 - 02:50

A causa de estas maniobras primarias, chapuzas, pero gravemente calumniadoras de El Mundo (portavoz no oficial del PP), hay ahora en Cataluña gente de orden, seria, de la parte alta de Barcelona, electorado tradicional del PP, que se está pasando a CiU.. Injurias con efectos contraproducentes.

#64.1 ai, antoniu, 20/11/2012 - 08:23

Y yo soy independentista y me lo creo

#62 aspirino, bcn, 20/11/2012 - 00:09

Llluis Pascual Estevill, otro mártir arruniado por la caverna, rehabilitación ya¡¡