Publicitat

Els treballadors de l'Agència Catalana de Notícies convoquen dues jornades d'aturades per les retallades

Vaga a l'ACN

Imatge de la redacció de l'ACN

Els treballadors de l'Agència Catalana de Notícies faran vaga els propers dies 8 i 9 d'abril, com a protesta per una retallada de pressupost al 2013, que suposarà l'acomiadament de part de la plantilla i el probable desmantellament de la seu central.

El comitè d'empresa de l'Agència Catalana de Notícies (ACN), segons expliquen en un comunicat,  s'ha vist "obligat" aquest dijous a desconvocar la primera acció de protesta que s'havia decidit en assemblea, a causa "d'un problema legal que deixava sense cobertura els treballadors que decidissin subscriure-la".

Els treballadors havien decidit també signar els teletips, aquest dijous, amb el hashtag #totssomACN, així com afegir una frase en cada entradeta per poder fer visible la protesta de cara als abonats i mitjans que consumeixen la informació.
 
Però un mail de la direcció de l'empresa, ja entrada la matinada, advertia que els treballadors podien "patir alguna conseqüència a l'hora de fer aquesta mesura". En un comunicat, el director Joan Maria Clavaguera va assegurat que l'empresa ''no pot autoritzar cap referència de caràcter reivindicatiu''.

Així, els treballadors afirmen ara que centraran "els esforços" en les protestes i en la vaga prevista per dilluns i dimarts de la propera setmana.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Walzer, BCN, 05/04/2013 - 18:47

Mentre tinguin teleHoms, la resta és secundari...

#1 Kropotkin, Vic, 05/04/2013 - 15:18

Da igual si estan de huelga o no. Siempre dicen lo mismo... Madrit nos roba... La independencia es imparable... Que gran lider tenemos... Que grandes son los catalanistas... Jua, jua, jua,...