Per protestar contra "la privatització del departament Comercial"

Vagues parcials a TV3

TV3 emet programació enllaunada

Els treballadors de TVC fan aturades parcials durant el dia d'avui per protestar contra "la privatització del departament Comercial" perquè consideren que representa "la renúncia incomprensible a un departament estratègic" i que "facilitarà les externalitzacions previstes en el Contracte programa que el Consell de govern de la CCMA està a punt d’aprovar".

El comitè d'empresa ha explicat que la primera aturada, d’1 hora 15 minuts, "afectarà l’emissió en directe del final d'Els matins, tota l’emissió del TN Comarques, i 15 minuts del TN Migdia". La vaga de tarda, de 45 minuts, "repercutirà en el tram final del programa Divendres" i la del vespre, de 30 minuts, "afectarà El Gran dictat i 15 minuts inicials del TN vespre".

També hi ha repercussió en l'emissió de totes les rodes informatives del 3/24 durant les tres franges d'aturades i tots els canals "emetran la mateixa programació enllaunada tret del canal infantil".

Finalment, informen que durant les aturades es faran assemblees en les quals "s'informarà de l'estat de la negociació de Conveni pel que fa a les intencions de l'empresa de desregular els apartats de jornada, horaris, així com la proposta de classificació de la plantilla en grups professionals i l'efecte salarial".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 BEJOTA, BCN, 21/11/2013 - 16:11

TV3 TÉ EL MATEIX FI QUE TV9 :FALLIDA I TANCAMENT. VEUREM QUANT POT AGUANTAR LA GENERLITAT SUBVENCIONANT UN MEDI RUÏNÓS (13% DE CUOTA DE PANTALLA).