Publicitat

TVE ja coneixia el passat violent de l'aspirant a Eurovisió

L'aspirant a representar Espanya a Eurovisió i que va demanar al públic 'Comedme la polla', John Cobra, ja es va fer 'famós' a youtube després de mantenir un enfrontament amb diverses persones, amb els quals s'amenaçaven mitjançant vídeos a la xarxa.

Un d'aquests 'rivals' de Cobra va ser el Batu, de les Illes Canàries, a qui el Cobra acusava de ser "del Congo", atesa la situació geogràfica de l'arxipèlag. Això va provocar una rèplica d'El Batu contra València, que Cobra no podia permetre perque "Valencia es mia" i "el que toque a Valencia me toca a mi".

John Cobra també ha explicat que va estar més de dos anys a la presó "por una pelea", tot i voler deixar clar que "soy buen chaval", malgrat admetre que de vegades tenia "paranoias". TVE ja coneixia el passat violent de Cobra, però això no va ser impediment per a que participés del concurs.

Cobra, en un dels seus vídeos a youtube
Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#40 Francesc, Barcelona, 25/02/2010 - 21:46

Per a en Galaicoman. El terme aquest de Païos Catalans l'huaríem de jubilar perquè fa més nosa que no pas servei, atès el rebuig que provoca.

#39 Francesc, Barcelona, 25/02/2010 - 21:43

Jo, francament em sento a priori més proper d'algú que no te por de parlar la meva llengua valenciana sigui a Catalunya, al País Valencià, a la Catalunya Nord, a Andorra, a les Balears o a la Franja. I com jo, moltíiiissims més.

#38 Francesc, Barcelona, 25/02/2010 - 21:39

Xavier Sunyer, és molt fort això que dius que els catalans cobrim entre nosaltres els, corruptes. Estic segur, però segur!, que gairebé cap dels catalans que voltem per ací tenim res a veure amb en Millet, Muñoz etc...

#37 Francesc, Barcelona, 25/02/2010 - 21:33

Per què en ZP no critica en públic, posem per cas, les penes de mort al Marroc, que és un país que té més a prop? Doncs perquè no s'hi sent inculat ni culturalment ni lingüísticament.

#36 Francesc, Barcelona, 25/02/2010 - 21:25

El sentit de pàtria és de fet molt elàstic, Sunyer. Una certa complicitat lingüística sempre hi és, entre persones que xerren la mateixa llengua. Per exemple, mireu ara en Zapatero....critica l'assassinat legal del dissident Cubà.