Publicitat
Comunicació · 15 d'Octubre de 2012. 14:19h.

Valentí Puig declina anar a TV3 en protesta per 'Bestiari il·lustrat'

El columnista rebutja participar a l''Àgora' i demana "una rectificació més clara" a la CCMA

Valentí Puig declina anar a TV3 en protesta per 'Bestiari il·lustrat'

Valentí Puig

El periodista i escriptor Valentí Puig ha declinat participar en el programa 'Àgora' de TV3 el dilluns l'endemà de les eleccions al Parlament del proper 25 de novembre en senyal de protesta per l'emissió del programa 'Bestiari il·lustrat', segons ha sabut e-notícies.

Contactat per aquest diari, Puig ha reconegut que va ser convidat al programa que dirigeix Xavier Bosch, però que "he decidit no participar-hi perquè el programa feia grotesques incitacions a la violència contra la monarquia i fins i tot la llibertat d'opinió".

El conegut columnista, que actualment escriu per a El País, ha recordat també que "la Corporació és un institució pública, pagada pels ciutadans de Catalunya". "Crec -ha afegit- que un error i una irresponsabilitat tan greu com el programa del Canal33 mereixien una rectificació pública més clara i precisa, com correspon a un societat plural com és la catalana".

Nascut a Palma de Mallorca el 1949, ha publicat diversos llibres i ha guanyat el Ramon Llull, el Josep Pla, el de la Crítica i el Sant Joan, entre d'altres premis literaris. Ha col·laborat a La Vanguardia, Diario 16, La Gaceta de los Negocios, ABC, i altres mitjans de premsa, ràdio i televisió.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#24 Xipolleig, Barcelona, 16/10/2012 - 10:04

Veig que en aquest intel.lectuals de fireta, venedors d'elixirs de la vida, és directament proporcional el seu elevat egocentrisme i la prepotència indissimulada amb la seva mediocritat i el seu ressentiment. El mateix serveix per "l'heroi " Girauta.
Si aquests són "els bons ", quin nivell !!.

#23 ip, cervera, 16/10/2012 - 00:46

avui, en V Puig és el millor escriptor en català. ben fet.

#22 ramon, barcelona-c, 15/10/2012 - 23:35

Fa un temps ,m'agradaba l'obra i la persona d'en Valentí Puig i fa uns pocs anys ja no el valoro igual , els llibres son al que son a partir d'una visió mes aviat espanyolista, s'ha fet una mica provincià ,els articles sobre Catalunya o la seva societat son pobres, molt poc treballats o estudiats.

#21 Pere, Oliva, 15/10/2012 - 22:56

Blasmar contra Valentí Puig em sembla agossarat, peró m'agradaria fer-li memoria, que participa a moltissims mitjans de comunicació on el menys preu vers tot el que no siga l'España única i castellana, és patent d'editorial

#20 bernat, Barcelona, 15/10/2012 - 22:44

M'agradaria saber quant cobra de l'estat aquest senyor que es fa tant l'ofès, per la seva cadira a l'Instituto Cervantes.