Publicitat
Comunicació · 13 d'Abril de 2011. 12:35h.

Viatge d'estudis de la Com a Londres

Una delegació de l'emissora i de la XAL s'entrevista amb directius de la BBC

Viatge d'estudis de la Com a Londres

El director de COMRàdio, Francesc Triola

Una delegació de COMRàdio i de la Xarxa Audiovisual Local (XAL) ha tancat una sessió de treball amb l’equip directiu de la BBC a Londres. "La radiotelevisió pública britànica havia mostrat el seu interès en conèixer d’aprop les experiències de xarxa en televisió i ràdio i en especial els nostres models de sindicació i xip/tv", ha explicat el director general de COMRàdio, Francesc Triola.

En aquest sentit, ha destacat que la sessió de treball també permetrà "que la delegació dels mitjans públics de proximitat que s’ha desplaçat a Londres conegui el nou model de redacció de la BBC, que integra ràdio, televisió, mèdia i xarxes socials".

El director general de COMRàdio ha remarcat que "a COMRàdio i a la XAL parlem, tal i com també ho fa la BBC, de ciutadania i no pas d’audiència. Aquest és el tret diferencial respecte d’altres mitjans privats. El que traslladem nosaltres són serveis que hem de portar a través de tots els sistemes i també dels més actuals per no quedar endarrerits i que els ciutadans s’informin per altres canals que no dominem".

"Hem de tendir servir la informació en tots els sistemes possibles al ciutadà, - ha afegit Triola, i això suposa un notable canvi cultural".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Ramon Maspons, Blanes, 13/04/2011 - 19:58

Així aixi!!! Tirant els diners públics!!!!!!